Homepage  / Recomandări

Filme de Oscar la PRO Cinema, în luna martie

Filme de Oscar la PRO Cinema, în luna martie

de Redactia Tvmania

PRO Cinema va difuza, în luna martie, filme de colecție, nominalizate și premiate la Oscar. Producțiile celor mai consacrați regizori, cele mai impresionante discursuri și cele mai bune momente de la decernarea trofeelor Oscar vor fi urmărite pe PRO Cinema, marți, 14 martie, de la 20:30.

Începând cu 1 martie, câte două pelicule care au primit cel puțin un premiu sau o nominalizare Oscar vor fi difuzate în fiecare seară, de la ora 20:30. Printre titluri se numără Frumușica, Fantoma mea iubită, Inimă neînfricată, Fata dispărută (Gone Girl), Blue Jasmine, Forma apei, The Master, The Revenant: Legenda lui Hugh Glass, Parazit și Trei panouri publicitare lângă Ebbing, Missouri

Pe 10 martie, telespectatorii pot urmări Truman Show, un film despre viața lui Truman Burbank care trăiește într-o realitate construită de alții, fără ca el să știe acest lucru. Seara se va încheia cu celebrul film Bohemian Rhapsody, care urmărește ascensiunea cunoscutei trupe Queen și a liderului acesteia, Freddie Mercury. 

Pe 11 martie, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări Blue Jasmine, o producție despre povestea lui Jasmine, membră a înaltei societăți din New York, căreia i se va schimba radical viața. Începând cu 22:30, pasionații de filme de acțiune vor putea vedea Patriotul, ce expune viața dramatică a lui Benjamin Martin, un fost soldat care este nevoit să ia parte la o nouă luptă. 

Ziua de duminică, 12 martie, va fi dedicată unor filme care au făcut istorie, iar iubitorii de pelicule fantastice vor putea urmări continuarea celebrului roman Peter Pan și Wendy, în Hook. Săptămâna se va încheia cu filmul The Master, care îl are pe Joaquin Phoenix în rol principal.

Nu ratați, în luna martie, o serie de filme cu acțiune, suspans, tensiune și emoții, iar pe 14 martie, de la 20:30, cele mai bune momente de la Premiile Oscar 2023. În exclusivitate, decernarea Premiilor Oscar va fi transmisă, în direct, din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 13 martie, de la ora 3 dimineața. VOYO este singura platformă online din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton