Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în august 2022

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în august 2022

de Andra Stana,

În luna august, pe lista producțiilor care dispar de pe Netflix se numără filmul „The Outcasts (2017)” și mai multe filme documentare, printre care și „Chocolate City: Vegas Strip” sau „Calum von Moger: Unbroken (2019). Iată ce filme și documentare dispar luna viitoare de pe Netflix.

În timp ce Netflix se pregătește să adauge multe seriale și filme noi în iulie 2022, gigantul de streaming se pregătește, de asemenea, să elimine câteva titluri vechi din biblioteca sa. Consultați lista de mai jos.

Pentru cei care nu știu cum funcționează Netflix, multe titluri sunt licențiate pentru o perioadă fixă de timp. Asta înseamnă că filmele și serialele vin și pleacă pe măsură ce le expiră licențele. Iată care sunt producțiile care părăsesc Netflix în perioada următoare, potrivit whats-on-netflix.com.

Lista producțiilor care dispar de pe Netflix în august 2022

[toc] 

Titluri disponibile doar până la începutul lui august 2022

Children of God (1994)

Un fost membru al unui cult ale cărui practici tulburătoare includ și abuzul sexual asupra copiilor examinează efectele pe termen lung ale traiului în „Familie”.

Cocaine (2005), 3 episoade, 13+

Trei filme care fac cronica comerțului cu cocaină și impactul acestuia asupra locuitorilor din Peru, Brazilia și Columbia, de la fermieri la patroni de carteluri. Documentar social și cultural britanic.

Edge of the Universe (2008)

Astronomi de elită vă prezintă ultimele lor descoperiri, printre care planete letale, asteroizi, comete și alte minuni ale cosmosului. Cu John Hurt. Serial documentar britanic.

Interview with a Serial Killer (2008)

În acest interviu, Arthur Shawcross, ucigașul de pe râul Genesee, dezvăluie detalii despre crimele sale și despre legături de familie surprinzătoare.

The Blind Christ (2016)

Un bărbat care susține că a avut o revelație divină străbate deșertul chilian pentru a face un miracol și a-l vindeca pe prietenul său grav rănit dintr-un oraș izolat.

Un plus une (2015)

Un muzician afemeiat ajunge în India, unde compune coloana sonoră pentru un film bollywoodian și se îndrăgostește cu totul neașteptat de soția ambasadorului francez. Cu Jean Dujardin

Titluri disponibile până pe 2 august 2022

Cocaine Coast (sezonul 1) Netflix Original Removal (2008), 10 episoade, 16+

Galicia, Spania, anii 80. Un tânăr pescar devine un contrabanidist prosper de cocaină, oferindu-le furnizorilor din America Latină un punct de acces pe piața europeană. Cu Javier Rey.

Titluri disponibile până pe 5 august 2022

Stele căzătoare / Screwball (2018)

Un vânzător de steroizi povestește cum din expert neautorizat de soluții anti-îmbătrânire a ajuns în centrul celui mai mare scandal din istoria baseballului.

Titluri disponibile până pe 9 august 2022

The Saint (2017)

Simon Templar, un maestru al jafurilor cunoscut și sub numele de Sfântul, este angajat de un bancher bogat să îi găsească fiica, dar nu totul este ce pare a fi. Cu Adam Rayner, Eliza Dushku

Titluri disponibile până pe 11 august 2022

Chocolate City: Vegas Strip (2017), 16+

Dansatorii exotici din Chocolate City pleacă împreună într-o excursie la Las Vegas, unde au șansa să câștige 500.000 de dolari ca premiu.

Titluri disponibile până pe 12 august 2022

Calum von Moger: Unbroken (2019), 16+

Calum vom Moger, culturist cu două titluri Mr. Universe, reflectează asupra drumului către celebritate și asupra lupteo pentru a-și reveni după o accidentare serioasă.

Titluri disponibile până pe 13 august 2022

The Outcasts (2017)

Nereușind să încheie un armistițiu cu cea mai populară fată din școală, două prietene inadaptate conduc o răscoală a tocilarilor ce răstoarnă ierarhia popularității. Cu Victoria Justice, Eden Sher

Titluri disponibile până pe 14 august 2022

Real Crime: Supermarket Heist (2010)

În anul 2000, detectivii britanici caută de luni bune un criminal cunoscut sub numele de Sally, care fraudează și trimite colete cu bombă unui lanț de magazine.

Titluri disponibile până pe 15 august 2022

QB1: Beyond the Lights (2019) – Netflix Original Removal

Un serial captivant care spune povestea celor trei fundași din fotbalul preuniversitar în ultimul lor sezon înainte de trecerea în Divizia I pentru echipele studențești.

Titluri disponibile până pe 16 august 2022

The Most Unknown (2018)

Trecând prin discipline precum fizica sau psihologia, nouă oameni de știință împărtășesc idei și caută o cale de mijloc prin explorarea întrebărilor profund existențiale.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton