Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în iulie 2022

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în iulie 2022

de Andra Stana,

În luna iulie, pe lista producțiilor care dispar de pe Netflix se numără filmul „Potrivire perfectă” și documentarul „The World’s Most Extraordinary Homes”. Iată ce filme și documentare dispar luna viitoare de pe Netflix.

În timp ce Netflix se pregătește să adauge multe seriale și filme noi în iulie 2022, gigantul de streaming se pregătește, de asemenea, să elimine câteva titluri vechi din biblioteca sa. Consultați lista de mai jos.

Pentru cei care nu știu cum funcționează Netflix, multe titluri sunt licențiate pentru o perioadă fixă de timp. Asta înseamnă că filmele și serialele vin și pleacă pe măsură ce le expiră licențele. Iată care sunt producțiile care părăsesc Netflix în perioada următoare, potrivit whats-on-netflix.com.

Lista producțiilor care dispar de pe Netflix în iulie 2022

[toc] 

Titluri disponibile până pe 1 iulie 2022

10 jours en or (2012)

Un burlac lipsit de griji este lăsat pe neașteptate să aibă grijă de un băiețel, iar cei doi pornesc într-o călătorie care le va schimba viața. Cu Franck Dubosc, Claude Rich, marie Kremer.

Hondros (2017)

Fotograful Chris Hondros își riscă viața pentru a imortaliza conflictele lumii. Prietenul lui cel mai bun explorează poveștile din spatele celor mai izbitoare fotografii. Film documentar militar.

Liar’s Dice (2013)

O femeie pleacă cu copilul după ea, din satul în care locuia la oraș pentru a-și găsi soțul, care lucra acolo, dar care acum a dispărut. Drame sociale, film indian, film în limba hindi, recomandat a fi urmărit de cei peste 16 ani.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4mOVwfvPIU

My Perfect Romance / Potrivire perfectă (2018)

Tocmai la țanc de Ziua Îndrăgostiților, un IT-ist îi prezintă noii patroane o aplicație matrimonială revoluționară, iar aceasta vrea ca ei doi să se ofere drept cobai. Cu Kimberly-Sue Murray, Christopher Russell, Lauren Holly. Comedie romantică canadiană.

The World’s Most Extraordinary Homes (3 sezoane, 2019)

Piers Taylor, arhitect premiat, și actrița Caroline Quentin călătoresc pe mapamond pentru a vedea locuințe superbe și ieșite din comun. Reality TV despre casă și grădină, motivațional.

What We Started (2017)

DJ-ii și profesioniștii din domeniu ne oferă acces în culisele muzicii electronice de dans, reflectând asupra originilor sale radicale și viitorului acestui gen. Film documentar recomandat celor de peste 13 ani.

Zipi & Zape y la Isla del Capitan (2016)

De Crăciun, Zip și Zap fac o excursie cu părinții pe o insulă îndepărtată, unde o femeie prietenoasă conduce un orfelinat, iar misterele se ascund la tot pasul. Cu Teo Planell, Toni Gomez, Elena Anaya.

Titluri disponibile până pe 3 iulie 2022

Cristina (2016)

Un documentar scurt în care Cristina, în vârstă de 37 de ani, luptă eroic cu cancerul, îndemnându-i totodată din răsputeri pe ceilalți să-și trăiască clipa.

Titluri disponibile până pe 12 iulie 2022

Romina (2018)

Câțiva adolescenți ies cu cortul într-un loc izolat și întâlnesc o fată de la școală. Groaznicul abuz care urmează va declanșa o vendetă pe măsură. Cu Francisca Lozano, Oliver Nava, Arantza Ruiz.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton