Homepage  / Televiziune

„Makari: Misterele Siciliei”, „Magnum, detectiv particular S2”, “Norocul lui Loli!”, seriale noi în luna mai la Diva

„Makari: Misterele Siciliei”, „Magnum, detectiv particular S2”, “Norocul lui Loli!”, seriale noi în luna mai la Diva

de Ioana Maria,

În luna mai 2022, la Diva ai parte de filme și seriale noi. De la filme romantice la telenovele, iată care sunt premierele în România.

Filme romantice –  duminica de la ora 16:00

„Apartament pentru doi” (Flip That Romance, 2018) – 1 mai, de la ora 16:00 – Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări sunt angajați să lucreze în același duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

„Chiar în fața mea” (Right in Front of Me, 2012) – 8 mai – Carly primește a doua șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

Imagini – https://we.tl/t-ag7XV5fJE9 

Seriale noi DIVA

„Makari: Misterele Siciliei”– din 30 mai, lunea, de la ora 21:00. 

Distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

Pentru o greșeală minoră Saverio Lamanna, jurnalist și purtător de cuvânt la Ministerul de Interne, a pierdut totul. Distrus, bărbatul părăsește Roma pentru a se refugia în Màkari, un sat sicilian unde are o casă de vacanță abandonată. Saverio acceptă o slujbă ca ghid pentru un tur culinar și viticol. În timp ce prezintă unui grup de turiști unele dintre cele mai pitorești locuri din Sicilia, el observă că toată lumea îl vorbește de rău pe Olmo (Ivano Marescotti). Olmo este însoțit în această călătorie de fiul său Glauco (Daniele Molino), un grup de presupuși prieteni și parteneri.

„Magnum, detectiv particular S2” – începând din 23 mai, de luni până vineri, de la ora 20:00

MAGNUM P.I. – Photo by: Karen Neal/CBS/Universal Television)

De pe plajele însorite din Hawaii, direct la DIVA, sezonul doi al serialului „Magnum, detectiv particular” (Magnum P.I. 2019) aduce acțiunea exotică în episoade noi, premieră în România, de luni până vineri, de la ora 20:00. Dick Wolf, creatorul serialului Hawaii 5.0 oferă publicului un nou sezon al serialului plasat și filmat în faimoasa insulă, cu o distribuție impresionantă formată din Jay Hernandez (Bad Moms, Hostel), Perdita Weeks (Tudors, As Above, So Below), Zachary Knighton (Happy Endings), Stephen Hill (Blue Bloods) și Tim Kang (The Mentalist).

“Norocul lui Loli!” – Luni – Vineri – 18:00, câte două episoade

Loli Aguilar (Silvia Navarro) este o femeie independentă, cu o carieră de succes ca producător executiv de succes la Global Radio Group, cea mai mare rețea de radio de pe Coasta de Vest a SUA. În timp ce cariera lui Loli este în plină ascensiune, viața ei amoroasă se află în plan secund, dar ea se bucură de libertate și de o viață fără angajamente. Este o femeie care nu a găsit niciodată dragostea adevărată și a luat decizia de a nu avea niciodată copii. Dar viața are alte planuri pentru ea atunci când, peste noapte, primește în grijă soarta celor doi copii ai prietenei sale.

Telenovela „Norocul lui Loli” (în original „La suerte de Loli”) va putea fi urmărită, de luni până vineri, de la 18.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton