Homepage  / Filme Online / Netflix

Top 10 seriale noi programate de Netflix în 2022. Pe listă sunt sezoane noi „The Crown” și „Stranger Things”

Top 10 seriale noi programate de Netflix în 2022. Pe listă sunt sezoane noi „The Crown” și „Stranger Things”

de Andra Stana,

În 2022, Netflix se pregătește să lanseze noi sezoane ale serialelor deja consacrate. Nu trebuie să uităm nici de premiera „Sandman”, cu Tom Sturridge, mult-așteptat de fanii din întreaga lume.

Pe rețelele de socializare, platforma de streaming le-a prezentat urmăritorilor 10 seriale care urmează să fie lansate în lunile următoare.

[toc]

The Crown – sezonul 5

Netflix a anunțat, în septembrie 2021, când vom putea vedea sezonul 5 al serialului britanic „The Crown”: acesta se va lansa abia în noiembrie 2022, la doi ani după sezonul 4.

Anunțul a fost făcut la evenimentul global dedicat fanilor, TUDUM, direct de pe platourile de filmare ale serialului, de către actrița Imelda Staunton, noua interpretă a reginei Elisabeta a II-a, care a preluat rolul de la Olivia Colman.

„Voi face tot posibilul pentru a menține standardul foarte ridicat pe care l-au stabilit (actorii din sezoanele anterioare, n.r.)”, a spus ea. „Din fericire, par calmă și capabilă. Totuși, stomacul meu tresaltă”, a glumit actrița care, inițial, ar fi trebuit să o joace pe Regina Elisabeta a II-a pentru numai un sezon, cel final. Până la urmă, creatorul și producătorul executiv al serialului, Peter Morgan, a dat undă verde și pentru un al șaselea sezon, care va încheia povestea.  

Sezonul 5 va prezenta dezintegrarea căsătoriei dintre Prințul Charles și Diana, care s-a încheiat oficial în 1996, dar nu este clar dacă sezonul 5 va descrie și evenimentele care au condus la moartea tragică a Dianei, în accidentul de mașină de la Paris, din august 1997. 

Filmările la sezonul 5 au început în vara lui 2021.

Stranger Things – sezonul 4

Serialul „Stranger Things” va reveni cu cel de-al patrulea sezon al său în vara anului 2022, au anunţat reprezentanţii platformei de streaming Netflix.

Un nou teaser pentru următorul sezon al acestui popular serial TV prezintă personajele Eleven (Millie Bobby Brown) şi Will (Noah Schapp) după mutarea lor în California, unde Eleven pare să întâmpine dificultăţi de adaptare.

La sfârșitul celui de-al treilea sezon „Stranger Things”, Joyce Byers (Winona Ryder) își ia fiii (Noah Schnapp și Charlie Heaton) și Eleven din fatidicul lor Hawkins, Indiana, pentru a începe o nouă viață pe Coasta de Vest. Trailerul prezintă scene din noile aventuri ale personajelor, totul pe un fundal narativ în care Eleven îi povestește lui Mike (Finn Wolfhard) noutățile.

Peaky Blinders – sezonul 6 (și ultimul)

BBC a oferit fanilor, chiar în prima zi a lui 2022, trailerul ultimului sezon din „Peaky Blinders”. Lansat inițial în 2013, serialul BBC de mare succes se va încheia anul acesta, la finalul sezonului 6 al producției.

În mai puțin de o lună de la lansarea sa pe Youtube, trailerul „Peaky Blinders” – sezonul 6 – a fost urmărit de aproape 10 milioane de ori. Semn că fanii abia așteaptă noile episoade ale producției BBC.

În clip, Chillian Murphy spune: „Acesta va fi sfârșitul”.

Locke & Key – sezonul 3

Uimitorul serial polițist bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez revine cu un nou sezon.

De la Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) și Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key este o poveste plină de mister despre maturizare, dragoste, pierdere și despre legăturile indestructibile care definesc o familie. Serialul Locke & Key de pe Netflix este o adaptare pentru televiziune a seriei de reviste de benzi desenate de mare succes semnate de Joe Hill și Gabriel Rodriguez pentru IDW Entertainment.

Alice in Borderland – sezonul 2

Serialul este o adaptare live-action după manga de succes semnată de Haro Aso. În „Alice in Borderland”, tinerii sunt obligați să participe la diverse jocuri pentru a supraviețui. În 2022, misteriosul univers din Borderland revine cu un al doilea sezon, anunță about.netflix.com.

Pentru a dezlega misterele din Borderland și pentru a se întoarce în lumea noastră, Arisu, Usagi și cei care îi însoțesc trebuie să treacă la nivelul următor, unde îi așteaptă jocuri încă și mai dure. Oare vor reuși să arunce lumină asupra misterelor din Borderland? Aventura impredictibilă continuă…

Bazat pe romanul grafic omonim semnat de Haro Aso, Alice in Borderland este scris și regizat de Shinsuke Sato, precum și de Yoshiki Watabe și Yasuko Kuramitsu.

Sandman – sezonul 1

Un amestec de mitologie modernă și fantezie întunecată, în care ficțiunea contemporană, drama istorică și legenda se împletesc subtil, Sandman urmărește oamenii și locurile aflate sub influența lui Morfeu, regele viselor, care încearcă să-și îndrepte greșelile cosmice și umane făcute pe parcursul îndelungatei lui existențe. Sandman este un nou serial de fantezie sumbru, bazat pe seria de benzi desenate create pentru DC de Neil Gaiman (Good Omens, Coraline), care are rolul de producător executiv și coscenarist. Serialul este produs de Warner Bros. Television. Allan Heinberg (Femeia Fantastică, Anatomia lui Grey) este producător executiv și realizator. David S. Goyer (Batman: Începuturi, Cavalerul Negru, Terminator: Destin întunecat, Fundația) este, de asemenea, producător executiv, dar și coscenarist alături de Heinberg.

Formula 1 – Drive to Survive – sezonul 4

The Umbrella Academy – sezonul 3

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește „copiii” pentru a salva lumea.

Acum, cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale.

Serialul „The Umbrella Academy” a fost reînnoit cu sezonul 3 în toamna anului 2020. Vestea a fost dată de actrița Ellen Page, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fundal negru pe care este inscripționată cifra 3.

Dacă primul sezon a redat încercarea grupului de a apocalipsa,  sezonul doi a prezentat un complot al acestora de călătorie în timp după ce grupul nu a reușit să oprească sfârșitul lumii.

Sezonul trei va necesita probabil ca membrii Umbrella Academy să-și remedieze din nou greșelile de călătorie în timp, deoarece al doilea sezon s-a încheiat odată cu sosirea grupului în timpul prezent, doar pentru a constata că au fost înlocuiți de un grup rival, Academia Sparrow.

The Last Kingdom – sezonul 5

Serialului Netflix „The Last Kingdom” se va termina odată cu sezonul 5. Fanii au totuși motive de bucurie: se face și un lungmetraj, „Seven Kings Must Die”.

Filmările pentru „Seven Kings Must Die” vor începe la începutul anului 2022, în perioada în care al cincilea și ultimul sezon al seriei „The Last Kingdom” va avea premiera pe Netflix. Starul și producătorul executiv Alexander Dreymon a fost cel care a făcut anunțul duminică, 24 octombrie, la Comic-Con MCM din Londra.

A fost un adevărat privilegiu să spun povestea lui Uhtred timp de cinci sezoane. Sunt atât de recunoscător fanilor noștri. Ei au fost foarte loiali față de The Last Kingdom și datorită sprijinului lor, echipa se reunește pentru o altă rundă”, a spus Alexander Dreymon, potrivit Entertainment Weekly.

Producătorul Nigel Merchant a promis că sezonul 5 „The Last Kingdom”, care va avea 10 episoade, va „încheia complet seria”.

https://www.youtube.com/watch?v=9e-7AUZ07K0

Love Death + Robots – volumul 3

Tot în 2022 este așteptat și al treilea volum din „Love Death + Robots” / „Dragoste moartea & roboți”.

Creaturi înspăimântătoare, surprize mari și comedie neagră – toate contribuie la această antologie de povești animate, prezentată de Tim Miller și David Fincer.

Primul sezon de 18 episoade a fost lansat la 15 martie 2019. Seria este produsă de Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller și Tim Miller.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton