Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale de dragoste poți urmări pe Netflix

Ce filme și seriale de dragoste poți urmări pe Netflix

de Andra Stana,

De Ziua Îndrăgostiților Netflix a dezvăluit o listă cu cele mai îndrăgite filme și seriale de dragoste, din zone cât se poate de diverse.

Filme și seriale de dragoste Netflix

[toc]

Poți alege unul dintre noile filme și seriale din portofoliul Netflix, dar ai de ales și producții care spun povești de dragoste contemporane, perfecte pentru girls night, bazate pe cărți și lista poate continua.

Mai mult, dacă ești în căutare de și mai multe titluri de explorat, poți folosi aceste coduri „secrete”. Sunt foarte ușor de utilizat: introdu netflix.com/browse/genre/[adaugă codul aici] în browser-ul tău web și lasă diferitele povești de dragoste să curgă:

Dacă ești în căutare de și mai multe titluri de explorat, poți folosi aceste coduri „secrete”. Sunt foarte ușor de utilizat: introdu netflix.com/browse/genre/[adaugă codul aici] în browser-ul tău web și lasă diferitele povești de dragoste să curgă:

Nou pe Netflix

LA TINE ACASĂ SAU LA MINE?, film disponibil acum pe Netflix

Cum ar fi dacă ai putea face schimb de vieți cu prietenul tău cel mai bun care locuiește în cealaltă parte a țării? Ei, bine, urmează să aflăm de la Reese Witherspoon și Ashton Kutcher în Your Place or Mine, o nouă comedie romantică regizată de Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada, My Crazy Ex-Girlfriend, 27 Dresses, Morning Glory).

Debbie (Witherspoon) și Peter (Kutcher), sunt prieteni de peste două decenii și păstrează legătura, în ciuda faptului că locuiesc pe coaste diferite ale Statelor Unite. Ei sunt, de asemenea, și firi total opuse: Debbie este mamă singură și contabilă a cărei viață în Los Angeles este planificată până la nano-secundă, în timp ce Peter este director de marketing și scriitor aspirant a cărui viață în New York se schimbă la fel de repede ca și iubitele. Dar când circumstanțele îi aduc în situația de a prelua casele și responsabilitățile celuilalt timp de o săptămână, își dau seama că poate au trăit viața pe care au crezut că o vor, în loc de cea de care aveau cu adevărat nevoie.

| Trailer:

ȘAHRAMAN – SERIAL NETFLIX

Ajunsă la Adana pentru o conferință, Şahsu profită de ocazie pentru a-și înfrunta bunicul înstrăinat, dar descoperă o veche legendă și o iubire extraordinară.

DISPONIBIL ACUM

ALCHEMY OF THE SOULS – SERIAL NETFLIX

O redutabilă vrăjitoare prinsă în corpul unei femei oarbe întâlnește un bărbat dintr-o familie de renume, care vrea să-și schimbe soarta cu ajutorul ei.

DISPONIBIL ACUM, EPISOADE NOI PE 11 ȘI 18 FEBRUARIE

SQUARED LOVE ALL OVER AGAIN – FILM NETFLIX

Un jurnalist celebru și o profesoară realistă își văd relația pusă la încercare atunci când un job intervine în calea noii lor vieți împreună.

DIN 13 FEBRUARIE

PERFECT MATCH – SERIAL NETFLIX

Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

DIN 14 FEBRUARIE

A GIRL AND AN ASTRONAUT – SERIAL NETFLIX

Un astronaut revine pe Pământ după 30 de ani, reaprinde flacăra unei vechi iubiri și trezește interesul unei corporații care vrea să afle cum de nu a îmbătrânit deloc.

DIN 17 FEBRUARIE

Dragoste contemporană

EMILY IN PARIS – SERIAL NETFLIX

După ce primește jobul mult visat în Paris, Emily Cooper, o directoare de marketing din Chicago, trebuie să găsească un echilibru între muncă, prieteni și dragoste.

DISPONIBIL ACUM

LA LA LAND

Aspirațiile în carieră concurează cu dragostea dulce-amăruie în Los Angelesul zilelor noastre, unde doi artiști se confruntă cu dilemă care le frânge inimile.

DISPONIBIL ACUM

MARRIAGE STORY – FILM NETFLIX

Nominalizat la Oscar, cineastul Noah Baubach semnează regia acestui film incisiv, dar plin de compasiune despre o căsnicie distrusă și o familie care rămâne unită.

DISPONIBIL ACUM

RUSSIAN DOLL – SERIAL NETFLIX

Nadia moare și își retrăiește la nesfârșit petrecerea aniversară de 36 de ani. Este prinsă într-o buclă temporală suprarealistă, testând limitele propriei mortalități.

DISPONIBIL ACUM

SEXIFY – SERIAL NETFLIX

Dorind să câștige o competiție, o tânără și prietenele sale lucrează la crearea unei aplicații pentru sex și au ocazia de a explora lumea intimității.

DISPONIBIL ACUM

Girls Night

BRIDGERTON – SERIAL NETFLIX

Opt membri apropiați ai familiei Bridgerton caută dragostea și fericirea în înalta societate londoneză. Serial inspirat de romanele de mare succes de Julia Quinn.

DISPONIBIL ACUM

ENOLA HOLMES – FILM NETFLIX

În căutarea mamei sale dispărute, Enola Holmes, o adolescentă îndrăzneață cu aptitudini de detectiv, îl păcălește pe fratele mai mare, Sherlock, și ajută un lord fugar.

DISPONIBIL ACUM

GINNY & GEORGIA – SERIAL NETFLIX

Georgia, o mamă nonconformistă, și copiii ei, Ginny și Austin, se mută în Nord în căutarea unui nou început, dar descoperă că drumul spre o viață nouă poate fi cu hopuri.

DISPONIBIL ACUM

LITTLE WOMEN

Crescute de o mamă dârză, surorile Jo, Meg, Beth și Amy împărtășesc probleme de maturizare, tragedii de familie și aspirații personale în America secolului al XIX-lea.

DISPONIBIL ACUM

MA RAINEY’S BLACK BOTTOM – FILM NETFLIX

La un studio din Chicago crește temperatura, dar și tensiunea după ce neînfricata cântăreață de blues Ma Rainey vine cu trupa la o sesiune de înregistrări.

DISPONIBIL ACUM

Dragoste fără granițe

CABLE GIRLS – SERIAL NETFLIX

Pe fondul revoluției în comunicații din Madridul anilor ’20, patru centraliste au parte de povești de iubire, antipatii și un loc de muncă modern.

DISPONIBIL ACUM

HEARTSTOPPER – SERIAL NETFLIX

În contextul vieții de liceu și al iubirii adolescentine, Charlie și Nick descoperă că prietenia lor neașteptată ar putea ascunde sentimente mai intense.

DISPONIBIL ACUM

SEX EDUCATION – SERIAL NETFLIX

Sex Education Season 1

Complexatul Otis știe să dea orice sfat în materie de sex și asta mulțumită mamei lui. Așa că rebela Maeve propune înființarea unei clinici de terapie sexuală în școală.

DISPONIBIL ACUM

QUEER EYE – SERIAL NETFLIX

Ia-ți o batistă! O nouă echipă a celor cinci fabuloși oferă sfaturi la modă, transformări încărcate de emoții și dezvăluiri care scot la lumină toate sentimentele.

DISPONIBIL ACUM

YOUNG ROYALS – SERIAL NETFLIX

Prințul Wilhelm se adaptează la atmosfera din noul și prestigiosul său internat, Hillerska, însă i se pare mai greu decât anticipase să-și dea frâu liber impulsurilor.

DISPONIBIL ACUM

K-Romance

20TH CENTURY GIRL – FILM NETFLIX

În 1999, o adolescentă urmărește un băiat de la școală pentru prietena sa îndrăgostită. Însă cade la rândul ei în mrejele iubirii.

DISPONIBIL ACUM

HOMETOWN CHA-CHA-CHA – SERIAL NETFLIX

O dentistă de la oraș își deschide un cabinet într-un sat unit de la malul mării, unde locuiește un tip fermecător și priceput la toate, care este opusul ei absolut.

DISPONIBIL ACUM

IT’S OKAY TO NOT BE OKAY – SERIAL NETFLIX

O scriitoare antisocială își intersectează destinul cu un îngrijitor la ospiciu altruist, alături de care parcurge un drum extraordinar către vindecarea emoțională.

DISPONIBIL ACUM

ROOKIE HISTORIAN GOO-HAE RYUNG – SERIAL NETFLIX

La curtea dinastiei Joseon se caută femei pentru funcția de istoric, iar ocazia este perfectă pentru nonconformista Goo Hae-ryung care își începe viața de cărturar.

DISPONIBIL ACUM

TWENTY FIVE TWENTY ONE – SERIAL NETFLIX

Într-o perioadă în care visele par de neatins, o scrimeră adolescentă își urmează ambiția și întâlnește un tânăr muncitor care caută să-și refacă viața.

DISPONIBIL ACUM

Bazate pe cărți

LADY CHATTERLEY’S LOVER – FILM NETFLIX

Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.

DISPONIBIL ACUM

MAID – SERIAL NETFLIX

Proaspăt ieșită dintr-o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește o slujbă de menajeră, pentru a-și asigura o pâine și un viitor mai bun pentru ea și fiica ei.

DISPONIBIL ACUM

OUTLANDER

Această epopee adaptată după cunoscuta serie de romane de dragoste fantastice ale Dianei Gabaldon prezintă drama a doi iubiți din vremuri diferite.

DISPONIBIL ACUM

SHADOW AND BONE – SERIAL NETFLIX

Forțe întunecate se unesc împotriva cartografei orfane Alina Starkov, care dezlănțuie o putere extraordinară, capabilă să schimbe soarta lumii ei sfâșiate de război.

DISPONIBIL ACUM

THE QUEEN’S GAMBIT – SERIAL NETFLIX

În anii ’50, într-un orfelinat din Kentucky, o tânără descoperă că are un talent remarcabil la șah, dar se luptă cu dependența și cu ceea ce înseamnă să fii geniu.

DISPONIBIL ACUM

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton