Homepage  / Netflix

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în martie 2023

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în martie 2023

de Ioana Maria,

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele mai așteptate titluri ale lunii martie sunt: Murder Mystery 2, unde Adam Sandler și Jennifer Aniston se întorc în rolurile lui Nick și Audrey Spitz, în mijlocul unui caz internațional de răpire; Luther: The Fallen Sun, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, cu Idris Elba în rolul genialului detectiv John Luther; Shadow and Bone: Sezonul 2, care revine pentru un al doilea sezon cu noi prietenii, iubiri, bătălii și mai mari, aventuri de proporții și un secret de familie șocant, care ar putea zdruncina totul.

Iată lista completă de filme și seriale care apar pe Netflix în martie 2023.

[toc]

Titlurile lunii martie 2023 la Netflix

LUTHER: THE FALLEN SUN

În Luther: The Fallen Sun, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.

| Regizat de: Jamie Payne
| Scris de: Neil Cross
| Produs de: Peter Chernin, Neil Cross, Idris Elba, David Ready, Jenno Topping
| Producători executivi: Miki Emmrich, Brendan Ferguson, Dan Finlay, Priscilla Parish, Kris Thykier
| Cu: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley

Din 10 martie.

SHADOW AND BONE: SEZONUL 2

Alina Starkov se ascunde. Rază de speranță pentru unii și posibilă trădătoare pentru alții, tânăra e hotărâtă să distrugă Falia Umbrei și să salveze Ravka de la pieire. Generalul Kirigan s-a întors însă, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Ajutat de o nouă cohortă înfricoșătoare de Umbre aparent indestructible și de noii recruți de temut ai armatei Grisha, Kirigan este mai periculos ca niciodată. Pentru a avea cea mai mică șansă de izbândă, Alina și Mal își adună proprii noi aliați puternici și pornesc într-o călătorie pe întreg continentul în căutarea a două creaturi mitice care o vor ajuta să își amplifice puterile.

În Ketterdam, tribul Crows trebuie să formeze noi alianțe pentru a înfrunta rivali vechi și dușmănii și mai vechi care le amenință nu doar statutul în Butoi, ci și viața. Ocazia de a pune la cale un jaf mortal dă naștere unui nou conflict între tribul Crows și legendara Invocatoare a Soarelui. Bazat pe romanele de mare succes internațional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, Shadow and Bone revine pentru un al doilea sezon cu noi prietenii, iubiri, bătălii și mai mari, aventuri de proporții și un secret de familie șocant, care ar putea zdruncina totul.

| Corealizatori/producători executivi/scenariști: Eric Heisserer (Chronology) și Daegan Fryklind
| Autoare și producătoare executivă: Leigh Bardugo
| Regizat de: Bola Ogun (episoadele 1 și 2), Laura Belsey (episoadele 3 și 4), Karen Gaviola (episoadele 5 și 6) și Mairzee Almas (episoadele 7 și 8)
| Producători executivi: Shawn Levy, Josh Barry, Dan Levine și Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment, Pouya Shahbazian (Loom Studios) și Shelley Meals
| Cu: Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej Ghafa), Kit Young (Jesper Fahey), Danielle Galligan (Nina Zenik), Daisy Head (Genya Safin), Calahan Skogman (Matthias Helvar), Lewis Tan (Tolya Yul-Bataar), Anna Leong Brophy (Tamar Kir-Bataar), Jack Wolfe (Wylan Hendriks), Patrick Gibson (Nikolai Lantsov) și Ben Barnes (generalul Kirigan).

Din 16 martie.

MURDER MYSTERY 2

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler & Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten, pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă. 

În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris. Filmul este regizat de Jeremy Garelick și îi are în distribuție pe Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani și Dany Boon.

| Regizat de: Jeremy Garelick
| Scris de: James Vanderbilt
| Produs de: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Tripp Vinson, James D. Stern, James Vanderbilt, A.J. Dix, Allen Covert
| Producători executivi: Barry Bernardi, Kevin Grady, Julie Goldstein, Lucas Smith, Charlize Theron, Beth Kono, Tim Herlihy, Kyle Newacheck
| Co-produs de: Joseph Vecsey, Judit Maull, Jonathan Loughran 
| Cu: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, John Kani, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Zurin Villanueva, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, cu Dany Boon și Adeel Akhtar.

Din 31 martie.

Seriale Netflix care apar în ianuarie 2023

WRONG SIDE OF THE TRACKS: SEZONUL 2

Când nepoata sa adolescentă cade victimă traficanților de droguri care i-au acaparat cartierul, un veteran de război exasperat intră în acțiune. Din 1 martie.

MASAMEER COUNTY: SEZONUL 2

O perspectivă amuzantă asupra schimbărilor din Arabia Saudită. Sezonul include o misiune riscantă de o zi, momente șocante în lift și lansarea nereușită a unei rachete. Din 2 martie.

FRAMED! A SICILIAN MURDER: SEZONUL 2

Poliția continuă să-l caute pe ucigașul lui Gambino, iar Valentino, Salvo și cei dragi lor devin cumva și mai implicați în tot ceea ce a urmat după crimă. Din 2 martie.

SEX/LIFE: SEZONUL 2

Billie are parte de noi provocări, dar și de noi dorințe, totul în timp ce jinduiește după viața visată. Oare va reuși să obțină totul? Din 2 martie.

NEXT IN FASHION: SEZONUL 2

Supermodelul Gigi Hadid i se alătură lui Tan France și altor jurați experți pentru a prezenta a doua rundă de competiție acerbă, în care se caută următorul star al modei. Din 3 martie.

YOU: SEZONUL 4: PARTEA 2

Joe o ia de la capăt la Londra și jură să lase în urmă trecutul și să devină mai bun. Dar pe parcurs, o nouă obsesie pune stăpânire pe el. Din 9 martie.

THE GLORY: PARTEA 2

După ani de zile, o femeie supusă unor abuzuri teribile în liceu pune la cale un plan elaborat de răzbunare pentru a-i face pe vinovați să plătească pentru faptele lor. Din 10 martie.

MAESTRO IN BLUE

Un muzician organizează un festival pe o insulă superbă, unde începe o relație romantică neașteptată și se trezește prins în problemele altora. Din 17 martie.

SKY HIGH: SERIALUL

La moartea soțului, Sole decide că cel mai bun mod de a avea grijă de fiul ei este să devină un cap mafiot, chiar dacă asta înseamnă că va fi inamica tatălui său. Din 17 martie.

INVISIBLE CITY: SEZONUL 2

Reînviat în apă sacră, un tată își caută cu disperare fiica, descoperindu-și astfel adevărata natură interioară. DIN 22 MARTIE

THE KINGDOM: SEZONUL 2

The Kingdom revine din 22 martie cu un ultim sezon: bătălia supremă dintre bine și rău. În primul sezon, după uciderea rivalului său, Emilio Vázquez Pena devine favorit la prezidențiale.

THE NIGHT AGENT

În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație mortală și demască un spion la Casa Albă. DIn 23 martie.

LOVE IS BLIND: SEZONUL 4

Mai mulți oameni singuri, gata să pună pe primul loc iubirea, nu înfățișarea, intră în cabine ca să flirteze, să se îndrăgostească și, dacă au noroc, să se căsătorească.

EPISOADELE 1-5, DIN 24 MARTIE
EPISOADELE 6-8, DIN 31 MARTIE

UNSEEN

O menajeră oarecare își caută cu disperare soțul pe fondul unei conspirații care scoate la iveală vechi tragedii și o face să ucidă.

WELLMANIA

Liv este determinată de o criză medicală să-și schimbe stilul de viață nebunesc, așa că începe să pună sănătatea pe primul loc, chiar și de-ar fi să moară. Din 29 martie.

RIVERDALE: SEZONUL 7

Această dramă polițistă despre supranatural revine cu al șaptelea (și ultimul) sezon. EPISOADE SĂPTĂMÂNALE, DIN 30 MARTIE

I AM GEORGINA: SEZONUL 2

Uneori, cele mai bune și mai proaste momente în viață se întâmplă concomitent. Viața Georginei Rodríguez, vedetă internațională, este un carusel de peripeții. ÎN CURÂND

AGENT ELVIS

În această comedie animată pentru adulți, Elvis își schimbă hainele de scenă cu un costum cu propulsie și se alătură unui program secret de spionaj pentru a salva lumea. ÎN CURÂND

Filme Netflix care apar în ianuarie 2023

TONIGHT YOU’RE SLEEPING WITH ME

Prinsă într-o căsătorie lipsită de pasiune, o jurnalistă trebuie să aleagă între soțul distant, dar iubitor și un fost iubit mai tânăr, care reapare în viața ei. DIN 1 MARTIE

LOVE AT FIRST KISS

Javier poate să prevadă viitorul și astfel își dă seama cine este iubirea vieții lui. Singura problemă e că este vorba despre iubita prietenului său cel mai bun. DIN 3 MARTIE

FARAWAY

După ce moștenește o casă pe o insulă croată, o femeie pornește din senin într-o călătorie care îi redă bucuria de a trăi și îi deschide ușa către o nouă iubire. DIN 8 MARTIE

NOISE

După ce își mută familia în casa copilăriei, investigația unui bărbat legată de tatăl său și de un accident de fabrică scoate la iveală secrete întunecate de familie. DIN 17 MARTIE.

THE MAGICIAN’S ELEPHANT

Un băiat hotărât acceptă provocarea unui rege de a îndeplini trei misiuni aparent imposibile în schimbul unui elefant magic și al șansei de a-și urma destinul. DIN 17 MARTIE

KILL BOKSOON

La lucru e o asasină renumită. Acasă e mama singură a unei fiice adolescente. Să ucidă? Un fleac. Să fie părinte e mai greu. DIN 31 MARTIE

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton