Homepage  / Televiziune

Filme și seriale produse de Paramount se vor vedea la AXN. Printre ele seria de filme Misiune Imposibilă și Star Trek

Filme și seriale produse de Paramount se vor vedea la AXN. Printre ele seria de filme Misiune Imposibilă și Star Trek

de Ioana Maria,

Antenna Entertainment, compania care deține în România posturile AXN, a încheiat un acord de licențiere cu Paramount Global Content Distribution, unul dintre cei mai importanți producători de conținut premium la nivel global. Astfel, Paramount va oferi peste 2000 de ore de filme și seriale, începând din această primăvară, îmbogățind astfel oferta de conținut a portofoliului de posturi TV din regiune, inclusiv România. 

Potrivit comunicatului de presă, obiectivul Antenna Entertainment este de a oferi o varietate extinsă de conținut de calitate, aliniat  cu preferințele publicului local – de la seriale și filme polițiste și de acțiune, la comedii, animații și povești de dragoste. Pentru a atinge acest obiectiv, compania se concentrează pe producții originale în regiune, precum și pe achiziția celui mai bun conținut de la cele mai importante studiouri din întreaga lume.

Acordul dintre Antenna Entertainment și Paramount, unul dintre cei mai mari furnizori de divertisment din lume, este un prim pas pentru a îndeplini acest scop ambițios.

Lungmetraje din saga “Misiune Imposibilă” (Mission Impossible) și “Star Trek”, alături de producții cult precum “Dictatorul” (The Dictator), “Terminator: Genisys” ( Terminator: Genisys), “Salvați soldatul Ryan” (Saving Private Ryan), “Zborul” (Flight) sau “Naufragiatul” (Cast Away) vor fi disponibile la TV pe rețeaua de posturi AXN.

Telespectatorii vor putea urmări seriale precum “NCIS: Hawaii”, “CSI: Crime Scene Investigation” și “CSI: Vegas”, “FBI”, “FBI: Most Wanted”, “Walker” și “Dan Brown’s The Lost Symbol”. În plus, animații populare precum “Motanul încălțat” (Puss in Boots), “Cum să îți dresezi dragonul” (How to Train Your Dragon), “Burețelul Bob și Coroana Regelui Neptun” (The Spongebob Squarepants), “SpongeBob: Aventuri pe uscat” (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water) și primele două filme din franciza  “Kung Fu Panda” vor încânta publicul mai tânăr. 

Paramount în România

În România, Paramount, deținută atunci de ViacomCBS, a închis în 2021 postul tv pe care îl deținea, Paramount Channel. La vremea respectivă compania anunța că în locul postului închis se va lansa televiziunea TeenNick, iar filmele și serialele se vor muta pe Comedy Central.

Mai mult, la scurtă vreme după, în 2022, ViacomCBS devenea Paramount. Pe lângă schimbarea numelui, compania a anunțat că își dorește să își alinieze planurile la succesul global de care se bucură platforma de streaming Paramount+, rezultată în urma colaborării dintre ViacomCBS și Sky. Astfel, că la începutul anului 2023 a fost lansată, exclusiv în Europa, SkyShowtime, care cuprinde printre altele și producțiile Paramount.

Noul serviciu de streaming disponibil în România s-a promovat ca oferind abonaților săi acces exclusiv la filme și seriale pentru toate gusturile, toate adunate pe noua platformă – titluri de la Universal Pictures și Paramount Pictures, producții pentru copii și seriale originale de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock.

Pe de altă parte, unul din serialele de succes produse de Paramount, și care era disponibil exclusiv pe SkyShowtime, va intra în curând pe VOYO.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton