Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 12 februarie: „Equalizer 2: Războiul dreptăţii”, „Maleficent: Suverana răului”, „Soția călătorului în timp”

Filme la TV azi, 12 februarie: „Equalizer 2: Războiul dreptăţii”, „Maleficent: Suverana răului”, „Soția călătorului în timp”

de Andra Stana,

Filmele serii de azi, sâmbătă, 12 februarie 2022. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic programele TV și emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Sâmbătă, 12 februarie

Filme la tv azi, 12 februarie. „Equalizer 2: Războiul dreptăţii”, la Pro TV, de la ora 20.00

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.

Filme la tv azi, 12 februarie. „Maleficent: Suverana răului”, la Antena 1, de la ora 20.00

La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează.

Filme la tv azi, 12 februarie. „Soția călătorului în timp”, la Film Now, de la ora 20.00

Un bibliotecar din Chicago suferă de o boală genetică foarte rară care îl face să dispară perioade variabile. Totuşi, el speră să îşi construiască un viitor alături de iubita sa. Eric Bana şi Rachel McAdams interpretează rolurile principale în acest film, ecranizare a cărţii lui Audrey Niffenegger.

Filme la tv azi, 12 februarie. „Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani”, la TV 1000, de la ora 20.00

Tripp (Matthew McConaughey), un bărbat trecut de 30 de ani, are succes nebun la femei frumoase și se poate lăuda cu un job bun și o mașină trăsnet. Însă, faptul că nu a părăsit „cuibul” părinților, Al (Terry Bradshaw) și Sue (Kathy Bates), este o problemă pentru toată lumea… în afară de el. Cei doi decid să o angajeze pe Paula (Sarah Jessica Parker), o specialistă în manipulare, pentru a le seduce fiul și a-l convinge să se mute. Cu timpul, cei doi se îndrăgostesc, dar amintirea unei tragedii din trecutul lui Tripp iese la iveală pentru a complica lucrurile.

Filme la tv azi, 12 februarie. „Destinație finală 2”, la TNT, de la ora 21.20

Kimberly Corman (A.J. Cook) se află într-o maşină, pe autostradă, în drum spre plajă. Se produce un ambuteiaj, şi, în timp ce maşinile aşteaptă, fata are o premoniţie despre un accident care urmează să se producă în câteva minute. Ea blochează autostrada şi îi avertizează pe ceilalţi oameni de ceea ce se va întâmpla. Din păcate, accidentul se produce, singurii supravieţuitori fiind cei avertizaţi. Şi totuşi, Moartea nu renunţă prea uşor la „prada ei”.

Filme la tv azi, 12 februarie. „Nașul II”, la Cinemax, de la ora 21.00

Continuarea unuia dintre cele mai populare filme de la Hollywood a fost un succes. Filmul spune povestea a trei generaţii din dinastia Corleone şi se axează pe Michael (Al Pacino) în timp ce consolidează puterea familiei, dar analizează şi venirea la New York a lui Vito la începutul secolului XX. Filmul a primit 6 premii Oscar în 1974, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar (Robert De Niro).

Sursa foto: imdb

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton