Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 15 septembrie. Care sunt cele mai bune filme ale zilei

Filme la TV azi, 15 septembrie. Care sunt cele mai bune filme ale zilei

de Andra Stana,

Filmele serii de azi, miercuri, 15 septembrie 2021. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic programele TV și emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Miercuri, 15 septembrie

Filme la tv azi, 15 septembrie. „Legea lui Jacob”, la Național TV, de la ora 20.00

O: Kill Switch, SUA/Canada, 2008 R: Jeff King D: Steven Seagal, Michael Filipowich, Holly Dignard

Jacob (Steven Seagal) este un detectiv cunoscut pentru metodele sale neortodoxe. El are misiunea de a-l găsi pe criminalul Lazerus (Michael Filipowich), căruia nimeni nu îi poate da de urmă. Jacob ajunge în lumea subterană a orașului Memphis.

Filme la tv azi, 15 septembrie. „Dragă Frankie”, la TVR 2, de la ora 20.10

O: Dear Frankie, M. Britanie, 2004 R: Shona Auerbach D: Emily Mortimer, Gerard Butler

Lizzie (Emily Mortimer) îl crește singură pe Frankie, după ce a reuşit să fugă de tatăl abuziv al copilului. Băiatul e surd, dar comunicativ și inteligent. Din dorinţa de a-l proteja, mama nu i-a spus niciodată adevărul despre viaţa lor, ci doar că tatăl lui e marinar pe vasul comercial Accra. Într-o zi, însă, minciuna se întoarce împotriva lui Lizzie: Frankie află că vaporul Accra va acosta chiar în orăşelul lor scoţian, iar Lizzie găsește un bărbat (Gerard Butler) care să joace rolul tatălui pentru o zi.

Filme la tv azi, 15 septembrie. „Pe aripile vântului”, la TNT, de la ora 20.15

O: Gone with the Wind, SUA, 1939 R: Victor Fleming D: Vivien Leigh, Clark Gable, Olivia de Havilland

Ecranizare a romanului omonim semnat de Margaret Mitchell, filmul a marcat generații întregi de consumatori de lungmetraje de bună calitate. Acțiunea urmărește destinul lui Scarlet O’Hara, o sudistă încăpățânată, pe fundalul unuia dintre cele mai importante momente din istoria Americii, Războiul Civil.

Protagoniști sunt Vivien Leigh și Clark Gable (ea – recompensată cu Oscar pentru rolul interpretat în film, el – doar nominalizat). În total, pelicula a câștigat nouă premii Oscar, inclusiv pentru actriță în rol secundar (Hattie McDaniel), imagine, regie, montaj și scenariu. Lui Gary Cooper i s-a oferit rolul principal masculin în acest film, dar actorul l-a refuzat.

Filme la tv azi, 15 septembrie. „Forță malefică”, la Film Now, de la ora 22.05

O: Breach, Canada, 2020 R: Edward DrakeCorey Large D: Bruce Willis, Cody Kearsley, Rachel Nichols

Clay (Bruce Willis) este însărcinat cu întreținerea unei arce stelare care părăsește Pământul din cauza unei plăgi catastrofale. La un moment dat, un membru al echipei lui este ucis cu brutalitate și se pare că vinovată e o creatură extraterestră.

Filme la tv azi, 15 septembrie. „Terminator: Destin întunecat”, la Cinemax, de la ora 22.40

O: Terminator: Dark Fate, coprod., 2019 R: Tim Miller D: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger

La două decenii după evenimentele din primul „Terminator“, Sarah Connor (Linda Hamilton) își unește forțele cu Grace, un super-soldat din 2042, și cu T-800 (Arnold Schwarzenegger) ca să o apere pe o tânără de un Terminator avansat.

Vezi programul TV complet

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton