Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 16 septembrie. Care sunt cele mai bune filme ale zilei

Filme la TV azi, 16 septembrie. Care sunt cele mai bune filme ale zilei

de Andra Stana,

Filmele serii de azi, joi, 16 septembrie 2021. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic programele TV și emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Joi, 16 septembrie

Filme la tv azi, 16 septembrie. „Scăpat de sub control”, la AMC, de la ora 19.45

O: Edge of Darkness, SUA, 2010 R: Martin Campbell D: Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston

Thomas Craven (Mel Gibson), detectiv la Omucideri, e distrus după moartea fiicei sale. Aceasta a fost împușcată, dar poliția crede că glonțul îi era destinat lui Craven. Detectivul începe o investigație pe cont propriu.

Filme la tv azi, 16 septembrie. „Seberg”, la Film Now, de la ora 20.00

O: Seberg, coprod., 2019 R: Benedict Andrews D: Kristen Stewart, Yvan Attal, Gabriel Sky

Filmul spune povestea actriței Jean Seberg (Kristen Stewart), care, la sfârșitul anilor ’60, a intrat în atenția FBI. Relația ei cu activistul pentru drepturile civile Hakim Jamal (Anthony Mackie) a transformat-o într-o țintă a încercărilor oamenilor legii de a o discredita.

Filme la tv azi, 16 septembrie. „Eu cu cine mă mărit?”, la Filmcafe, de la ora 20.10

O: The Wedding Planner, coprod., 2001 R: Adam Schankman D: Jennifer Lopez

Mary (Jennifer Lopez) e organizatoa­re de nunţi, iar afacerea ei se bucură de succes. Într-o zi, îl cu­noaşte pe Steve (Matthew Mc­Conaughey), cu care petrece o seară roman­tică. A doua zi află un amă­nunt im­portant despre el.

Filme la tv azi, 16 septembrie. „Lunetistul american”, la HBO 2, de la ora 20.30

O: American Sniper, SUA, 2014 R: Clint Eastwood D: Bradley Cooper, Sienna Miller, Kyle Gallner

Filmul regizat de Clint Eastwood redă viața lui Chris Kyle (Bradley Cooper), cel mai eficient lunetist din istoria militară a SUA. Din șase nominalizări la Oscar, „Lunetistul american” a primit doar un premiu, pentru sunet.

Filme la tv azi, 16 septembrie. „Nașul 3”, la Cinemax, de la ora 21.00

O: The Godfather Part III, SUA, 1990 R: Francis Ford Coppola D: Al Pacino, Diane Keaton

După o pauză de aproape 16 ani, Francis Ford Coppola a realizat ultima parte din saga fa­miliei Corleone. A trecut mult de la ultimele eveni­men­te, iar Mi­chael Corleone (Al Pacino) a divorțat de Kay (Diane Keaton) și încearcă să-și țină promisiunea de a intra alături de familia sa și afacerile ei în legalitate. Acum par­ti­cipă la gale de caritate, motiv pen­tru care a și primit un premiu din partea Papei, pentru acțiunile sale civice. Actul e unul controversat, dat fiind trecutul neortodox al lui Michael. Andy Garcia apare în rolul Vincent Man­cini, nepo­tul lui Michael. Sofia Coppola in­ter­pretează rolul Mary, fiica lui Michael. Șapte no­minalizări la Oscar, printre ca­re pentru regizor și actor în rol se­cundar (Andy Garcia).

Filme la tv azi, 16 septembrie. „Nebraska”, la TV1000, de la ora 22.00

O: Nebraska, SUA, 2013 R: Alexander Payne D: Bruce Dern, Will Forte, June Squibb

Woody Grant (Bruce Dern, nominalizat la Oscar și la Globul de Aur), un bătrân alcoolic şi ursuz, și fiul său cel mic, David (Will Forte), pornesc la drum din Montana către Nebraska pentru a primi banii pe care tatăl pretinde că i-a câștigat drept premiu. În rolul soției lui Woody, June Squibb (nominalizată la Oscar și la Globul de Aur). Alte patru nominalizări la Oscar pentru cel mai bun film, regie, scenariu și imagine, și trei la Globul de Aur.

Vezi programul TV complet

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton