Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 21 august: „Misiuni periculoase”, „Tată fără număr”, „Singura șansă”, „Parfumul: Povestea unei crime”

Filme la TV azi, 21 august: „Misiuni periculoase”, „Tată fără număr”, „Singura șansă”, „Parfumul: Povestea unei crime”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, luni, 21 august 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic programele TV și emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

[toc]

Ce filme sunt azi la tv, luni, 21 august 2023

Filme la tv azi, Film Now, 21 august 2023. „Misiuni periculoase”, de la ora 20.00

Sergentul William James (Jeremy Renner, nominalizat la Oscar pentru rol), expert în dezamorsarea bombelor, e detaşat în Irak. El se alătură unei companii care mai are de stat în război 39 de zile. James dezamorsează fiecare bombă cu o satisfacţie nebună, iar siguranţa echipei sale pare a fi ultima lui grijă. Filmul, regizat de Kathryn Bigelow, una dintre fostele soţii ale lui James Cameron (autorul „Avatar”-ului), a primit a primit şase premii Oscar din nouă nominalizări şi a fost marele câştigăror la BAFTA (şase premii) în 2010.

Filme la tv azi, Warner TV, 21 august 2023. „Tată fără număr”, de la ora 20.00

Filmul este un remake al filmului canadian „Starbuck” (2011). Regizorul şi scenaristul acestuia din urmă, Ken Scott, îndeplineşte aceleaşi „roluri” şi în 2013. Pentru a se întreţine financiar în tinereţe, David (Vince Vaughn) a colaborat cu o clinică de fertiliate. Acum, el află că este tatăl a… 533 de copii! Mai mult, 142 dintre aceştia săi vor să-i afle identitatea, intentându-i un proces.

Filme la tv azi, Pro TV, 21 august 2023. „Singura șansă”, de la ora 21.30

Unitatea de elită a Navy SEAL, condusă de experimentatul Jake Harris (Scott Adkins), trebuie să escorteze un prizonier CIA la o închisoare aflată pe o insulă. Pe drum, sunt atacați de o trupă de rebeli care vor, cu orice preț, să-l elibereze pe prizonier.

Filme la tv azi, Filmcafe, 21 august 2023. „Parfumul: Povestea unei crime”, de la ora 22.00

Povestea se desfășoară în secolul 18, când Jean-Baptiste Grenouille (Ben Whishaw) se naște cu un simț al mirosului ieșit din comun. După ce a supraviețuit tentativei mamei sale de a-l ucide încă din fașă, acesta își petrece copilăria prin orfelinate. Însă, cu timpul, ajunge să înțeleagă că este diferit de ceilalți, datorită talentului său olfactiv. După ce îl convinge pe faimosul parfumier Giuseppe Baldini (Dustin Hoffman) să îl învețe meserie, Jean-Baptiste visează să creeze parfumul suprem. Mai mult, el devine obsedat de felul în care miros tinerele fete, în special frumoasa Laura (Rachel Hurd-Wood), fiica negustorului Antoine Richis (Alan Rickman).

Filme la tv azi, TV 1000, 21 august 2023. „Cineva m-a mușcat”, de la ora 20.30

Filmul parodiază filmele cu vampiri și adolescenți. Becca (Jenn Proske) este curtată de doi băieți cu puteri supranaturale. În paralel, ea se străduiește să aibă o relație civilizată cu tatăl ei dominator. Tensiunile răbufnesc la balul de absolvire.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton