Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 8 octombrie: „Mănâncă, roagă-te, iubește”, „Anonim”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”

Filme la TV azi, 8 octombrie: „Mănâncă, roagă-te, iubește”, „Anonim”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”

de Andra Stana,

Filmele serii de azi, vineri, 8 octombrie 2021. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic programele TV și emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Vineri, 8 octombrie

Filme la tv azi, 8 octombrie. „Mănâncă, roagă-te, iubește”, la Film Now, de la ora 20.00

  • Regizor: Ryan Murphy
  • Distribuție: Julia Roberts, Billy Crudup, James Franco, Richard Jenkins, Javier Bardem

Filmul are la bază bestseller-ul de memorii al lui Elizabeth Gilbert. Deși avea un soț, o casă, o carieră de succes, Liz (Julia Roberts) se simțea pierdută și confuză în legătură cu ce își dorea cu adevărat. După ce divorțează, ea pleacă într-o călătorie în jurul lumii. Acolo, ea descoperă plăcerea de a mânca în Italia, puterea rugăciunii în India și dragostea în Indonezia. În rolul iubitului lui Liz, Felipe, apare Javier Bardem.

În 2010, Elizabeth Gilbert a lansat continuarea vo­lumului „Mănâncă, roagă-te, iubește”.

Filme la tv azi, 8 octombrie. „Cât îmi dai ca să te împușc”, la AMC, de la ora 20.00

  • Regizor: Jonathan Lynn
  • Distributie: Rosanna Arquette, Natasha Henstridge, Michael Clarke Duncan, Amanda Peet, Bruce Willis, Matthew Perry, Kevin Pollak

Nicholas „Oz” Oseransky (MATTHEW PERRY) este un dentist de treabă care locuieşte într-o suburbie din Montreal. Noul său vecin de vis-à-vis, Jimmy „Laleaua” Tudeski (BRUCE WILLIS) este un ucigaş plătit care se ascunde de o periculoasă familie mafiotă din Chicago. Deşi sunt atât de diferiţi, Oz şi Jimmy au în comun un lucru: cineva încearcă să-i omoare pe amândoi. Pentru Jimmy, evitarea unei echipe de criminali este o joacă de copil. Pentru Oz, însă, este ceva cu totul ieşit din comun.

Filme la tv azi, 8 octombrie. „Anonim”, la TV1000, de la ora 20.15

  • Regizor: Roland Emmerich
  • Distributie: Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, Rafe Spall, Joely Richardson, Sebastian Armesto, David Thewlis, Jamie Campbell Bower

Un film nominalizat la Premiile Oscar, despre o întrebare care preocupă comunitatea academică şi minţile sclipitoare ale lumii de câteva secole: cine a creat opera atribuită lui William Shakespeare?

Filme la tv azi, 8 octombrie. „Gardienii destinului”, la Pro Cinema, de la ora 20.30

  • Regizor: George Nolfi
  • Distributie: Matt Damon, Emily Blunt, Michael Kelly, Anthony Mackie, Shohreh Aghdashloo, Terence Stamp, Anthony Ruivivar

Filmul il prezinta pe David Norris (Matt Damon), un politician carismatic, careia soarta i-a rezervat un loc in Senatul Statelor Unite ale Americii, cu sanse mari sa devina presedinte. Atunci cand David se indragosteste de frumoasa Elise Sellas ( Emilly Blunt) si se abate de la drumul sau, vor interveni agentii de la The Adjustment Bureau pentru a-l impiedica pe tanarul politician sa continue relatia cu Elise. In cele din urma, confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va fi nevoit sa aleaga intre a renunta la cariera sau a ramane impreuna cu frumoasa Elise.

Filme la tv azi, 8 octombrie. „În zori”, la HBO, de la ora 22.00

  • Regizor: Dalibor Matanić
  • Distributie: Krešimir Mikić, Tihana Lazović, Maks Kleončić, Lara Vladović, Marko Mandić, Natasa Matjasec, Boris Isakovic

Într-un viitor apropiat, noi conflicte izbucnesc într-o vale izolată. Împărţiţi între aleşi şi respinşi, oamenii îşi părăsesc casele, fugind de violenţă spre un loc nesigur. Ika, Matija şi cei doi copii ai lor, Kaja şi Nikola, nu ştiu dacă să plece sau să rămână. De la dispariţia celui de-al treilea copil al lor, Ika şi Matija nu au găsit un mod de a depăşi trauma, iar ruptura dintre ei devine din ce în ce mai mare. Cu revelaţiile sale mistice, răsăritul pune în mişcare o serie de evenimente care arată clar că ignorarea extremismului şi nerezolvarea traumelor personale îşi lasă amprenta.

Filme la tv azi, 8 octombrie. „Diavolul se îmbracă de la Prada”, la HBO 2, de la ora 22.10

  • Regizor: David Frankel
  • Distributie: Meryl Streep, Stanley Tucci, Anne Hathaway, Emily Blunt, Adrian Grenier, Simon Baker, Tracie Thoms

Andy Sachs (Anne Hathaway) este o fată deşteaptă, de provincie, care îşi doreşte să scrie la o revistă şi, în acest sens, aplică pentru un loc de muncă la „Runway”, o prestigioasă revistă de modă. Deşi pe Andy nu o prea interesează această industrie, e singura revistă din New York care are un post disponibil, a doua asistentă a editorului şef Miranda Priestly (Meryl Streep). Andy obţine slujba şi, în scurt timp, îşi dă seama că Miranda e o divă care posedă o mare putere în această lume şi nu-i este teamă să o folosească. Andy află că Miranda este o femeie care poate testa chiar şi răbdarea unui sfânt cu cerinţele ei nesfârşite şi inumane. Andy se chinuie să păstreze slujba şi să-şi menţină calmul, ştiind că o recomandare din partea Mirandei i-ar putea deschide orice uşă la orice revistă.

Filme la tv azi, 8 octombrie. „Operațiunea Monstrul”, la Prima TV, de la ora 23.00

  • Regizor: Manole Marcus
  • Distributie: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru, George Grigoriu, Nineta Gusti, Cristina Hofman, Alexandru Manolescu

Pentru a ieşi din rutina zilnică, patru funcţionari pasionaţi de pescuit se hotărăsc să-şi petreacă un concediu în Deltă. Pentru a atinge mult râvnita performanţă pescărească, îşi impun un regim de viaţă foarte strict. Rivalităţile şi micile dispute dintre ei se agravează în momentul în care îşi face apariţia o tânără pictoriţă.

Sursa foto: Hepta

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton