Homepage  / Știri / Televiziune

Filmele din seria „Bridget Jones”, vineri seară, la tv. Ce posturi au în program „Jurnalul lui Bridget Jones”, ”Bridget Jones: La limita rațiunii” și „Bridget Jones însărcinată”

Filmele din seria „Bridget Jones”, vineri seară, la tv. Ce posturi au în program „Jurnalul lui Bridget Jones”, ”Bridget Jones: La limita rațiunii” și „Bridget Jones însărcinată”

de Redactia Tvmania

Vineri seară, 26 ianuarie, Film Cafe vă invită să vizionați prima dintre cele trei pelicule care urmăresc povestea lui Bridget Jones, o femeie de 30 de ani, în căutarea dragostei adevărate și a unei relații sentimentale stabile. În aceeași zi, celelalte două filme din serie pot fi văzute la DIVA, respectiv la Digi Film, cu mențiunea că orele se suprapun (din păcate). Cu toate acestea, cele trei pelicule sunt difuzate și în alte zile, după cum am menționat mai jos, în dreptul fiecărui film.

1. „Jurnalul lui Bridget Jones”

POST TV, data și ora difuzării: Filmcafe (vineri, 26 ianuarie, ora 20.00; duminică, 28 ianuarie, ora 18.05; miercuri, 31 ianuarie, ora 18.00) sau DIVA (duminică, 28 ianuarie, ora 21.00; miercuri, 31 ianuarie, ora 21.00).

  • Titlu original: „Bridget Jones’s Diary”
  • Gen: Comedie romantică, Marea Britanie/Franţa, 2001
  • Regia: Sharon Maguire
  • Distribuție: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant, Gemma Jones, Shirley Henderson

Actriţa americană Renée Zellweger s-a îngrăşat cu peste 11 kilograme şi a lucrat într-o firmă britanică pentru a-şi pregăti rolul care i-a adus, printre altele, nominalizări la Oscar, Globurile de Aur, Empire Awards şi BAFTA.

Bridget Jones (Zellweger) este o femeie trecută de 30 de ani, complexată de kilogramele în plus, care îşi compensează însă ghinionul în dragoste cu ciocolată şi alcool. La petrecerea de la sfârşitul anului, mama ei (Gemma Jones) încearcă să îi facă lipeala cu un anume Mark (Colin Firth, premiat la Festivalul Filmului European). Dar Bridget mai visează încă la fustangiul ei şef, Daniel (Hugh Grant), care nu o bagă deloc în seamă cu toate că ea şi-a scurtat considerabil fusta pentru a-i atrage atenţia. La cea mai mică atenţie pe care acesta i-o acordă, Bridget îi cade în plasă, însă aventura lor se va termina prost. Astfel, femeia începe să ţină un jurnal, îşi dă demisia şi decide să devină o cu totul altă persoană.

Pelicula a mai primit nominalizări la Grammy (cea mai bună coloană sonoră), Goya (cel mai bun film european) sau MTV Movie Awards (cel mai bun sărut, între Firth şi Zellweger).

Puteți vedea aici trailer-ul filmului „Jurnalul lui Bridget Jones”:

2. „Bridget Jones: La limita rațiunii”

POST TV, data și ora difuzării: DIVA (vineri, 26 ianuarie, ora 21.00 , duminică, 28 ianuarie, ora 22.00, miercuri, 31 ianuarie, ora 23.00)

  • Titlu original: „Bridget Jones: The Edge of Reason”
  • Gen: Comedie romantică, coprod., 2004
  • Regia: Beeban Kidron
  • Distribuție: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant

Dacă, în „Jurnalul lui Bridget Jones”, aceasta este celibatară și își caută un iubit, în partea a doua, ea are o relaţie, dar trebuie să facă faţă geloziei, unui nou şef şi fostului iubit. De menționat că îi putem vedea împreună pe micul ecran pe minunații Renée Zellweger, Hugh Grant și Colin Firth.

Bridget (Zellweger, nominalizată la GLobul de Aur pentru rol) e acum iubita lui Mark Darcy (Colin Firth), însă gelozia pe o colegă a lui Mark pune stăpânire pe eroina noastră. În peisaj reapare Daniel Cleaver (Hugh Grant), fostul ei şef.

Pe Bridget o regăsim în Thailanda şi în munţii Elveţiei, unde face paraşutism şi schiază. Ea ajunge, dintr-o greşeală, la închisoare.

Puteți vedea aici trailer-ul filmului „Bridget Jones: La limita rațiunii”:

3. „Bridget Jones însărcinată”

POST TV, data și ora difuzării: Digi Film (vineri, 26 ianuarie, ora 20.00; sâmbătă, 27 ianuarie, ora 10.05)

  • Titlu original: „Bridget Jones’s Baby”
  • Gen: comedie romantică, coprod., 2016
  • Regia: Sharon Maguire
  • Distribuție: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, Colin Firth, Patrick Dempsey, Emma Thompson, James Callis, Celia Imrie, Julian Rhind-Tutt, Shirley Henderson, Ben Willbond

Binecunoscuta Bridget Jones (Renée Zellweger) are o nouă dilemă. De data aceasta, Bridget e însărcinată și totul ar fi roz și optimist dacă ea nu ar avea îndoieli cu privire la tatăl copilului. Din cauza slăbiciunii ei pentru fermecătorul Jack (Patrick Dempsey), nu e sigură că Mark (Colin Firth), partenerul ei etern, e tatăl. Filmul a avut trei finaluri diferite, iar membrii distribuției nu au știut, până la lansare, care din ele va fi ales de realizatori.

În aceeași zi, Digi Film difuzează partea a treia a seriei – „Bridget Jones însărcinată”- , în care îi vom revedea pe Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, ca protagoniștii noului capitol din continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. Cum spune și titlul filmului, îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding este… însărcinată.

Filmul a avut trei finaluri diferite, iar membrii distribuției nu au știut, până la lansare, care din ele va fi ales de realizatori.

Puteți vedea aici trailer-ul filmului „Bridget Jones însărcinată”:

https://www.youtube.com/watch?v=bc92roB8Kns

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton