Homepage  / Știri

Filmele lui Kristen Stewart ar putea fi boicotate

Filmele lui Kristen Stewart ar putea fi boicotate

de Redactia Tvmania

Fanii lui Robert Pattinson ar putea să boicoteze viitoarele filme ale lui Kristen Stewart. Actrița, care joacă rolul personajului principal (Bella Swan) în seria de filme „Amurg”, a recunoscut că și-a înșelat iubitul cu regizorul Rupert Sanders. După ce Pattinson i-a dat papucii și s-a mutat din casa pe care o împărțeau în Los Angeles, faptul că ultimele evenimente îi vor afecta cariera lui Kristen Stewart pare din ce în ce mai previzibil, scrie femalefirst.co.uk.

„Kristen e cea mai antipatică femeie de la Hollywood. Femeile care merg la cinematograf căutau de ceva vreme un motiv pentru a nu o plăcea, iar acum l-au găsit. O mulțime dintre fanele lui Rob îi vor boicota filmele. Va avea de parcurs un drum lung pentru a-și reveni atât din punct de vedere profesional, cât și personal”, a spus o sursă citată de publicația „The Sun”.

Rob și Kristen se luptă pentru „custodia” lui Bear

După ce s-au despărțit, se pare fără a-și vorbi decât prin intermediul mesajelor, Kristen și Robert se luptă acum pentru „custodia” câinelui lor, Bear. Se pare că, deși câinele a fost salvat de amândoi de la un centru din New Orleans, acum Robert nu o lasă pe Kristen să își vadă animalul de companie, și cu atât mai puțin nu îi va permite să îl ia acasă.

„Ea are inima frântă – ei l-au adoptat împreună pe Bear și a simțit mereu că el este copilul lor”, a spus o sursă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton