Homepage  / Filme Online / Netflix

Filmele verii 2022 la Netflix. Lista completă

Filmele verii 2022 la Netflix.  Lista completă

de Andra Stana,

Serile de vară vor aduce cu ele ocazii numai bune de stat până târziu în noapte alături de cei dragi. Vara asta, Netflix a pregătit o mulțime de titluri de urmărit în zilele călduroase. Așadar, caută telecomanda de la aerul condiționat și găsește-ți un loc confortabil pe canapea. Iată ce filme originale Netflix ajung în perioada următoare pe platformă.

Pe final de aprilie, Netflix a publicat pe contul oficial de Twitter o listă lungă de filme pe care pariază în vara lui 2022. Iată despre ce producții este vorba.

[toc] 

Filmele lunii mai 2022 la Netflix

Along for the Ride / La drum împreună (apare pe 6 mai)

În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea. Cu Emma Pasarow, Belmont Cameli, Kate Bosworth.

The Takedown / Agenți foarte speciali (apare pe 6 mai)

După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat, pe fondul unei ample conspirații.

Thar / Crimele trecutului (apare pe 6 mai)

Un polițist veteran are ocazia să arate ce poate când liniștea unui orășel este tulburată de o crimă și de complotul sinistru al unui străin. Filmul indian îl are în distribuție pe Anil Kapoor

Senior Year / Ultimul an de liceu (apare pe 13 mai)

S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului. Comedia îi are în distribuție pe Rebel Wilson, Sam Richardson și Zoe Chao.

A PERFECT PAIRING / O alăturare perfectă (apare pe 19 mai)

Ca să câștige un client important, ambițioasa directoare a unei firme de vinuri din LA se angajează la o stână din Australia, unde e atrasă de un localnic misterios. Cu Victoria Justice și Adam Demos.

THE PHOTOGRAPHER: MURDER IN PINAMAR / Fotograful (Asasinarea lui José Luis Cabezas) – apare pe 19 mai

Acest documentar investighează uciderea fotojurnalistului José Luis Cabezas, o crimă care a cutremurat Argentina și a scos la iveală o conspirație politică și financiară.

Filmele lunii iunie 2022 la Netflix

INTERCEPTOR (apare pe 3 iunie)

Un căpitan de armată (Elsa Pataky) trebuie să-și folosească anii de pregătire tactică și expertiză militară atunci când un atac coordonat simultan amenință stația de interceptoare de rachete de la distanță pe care o conduce.

HUSTLE (apare pe 8 iunie)

Un vânător de talente în ale baschetului lipsit de noroc (Adam Sandler) descoperă un jucător de stradă talentat (Juan Chiviris) în timpul unei călătorii în străinătate. El aduce fenomenul în State fără aprobarea echipei sale. Cei doi au o ultimă șansă pentru a demonstra că pot reuși în NBA.

HALFTIME (apare pe 14 iunie)

Superstarul internațional Jennifer Lopez începe a doua jumătate a carierei sale cu acest documentar intim în care JLo își dezvăluie evoluția ca mamă și artistă, folosindu-și vocea pentru un scop mai mare.

THE WRATH OF GOD (apare pe 15 iunie)

Luciana (@macabeso) este implicată într-un cerc de morți misterioase în familia ei, care se strânge din ce în ce mai mult, în timp ce fostul ei șef, un scriitor enigmatic, este văzut la fiecare loc al crimei.

SPIDERHEAD (apare pe 17 iunie)

Doi deținuți (Miles Teller și Jurnee Mollett) formează o conexiune în timp ce se confruntă cu trecutul lor într-un penitenciar de ultimă generație condus de un vizionar strălucit (Chris Hemsworth). Acesta experimentează pe subiecții săi droguri care modifică modul de a gândi.

https://www.youtube.com/watch?v=J4c2KLZ6Ohw

CIVIL (apare pe 19 iunie)

Filmul urmărește viața avocatului neconformist pentru drepturile civile Ben Crump, în timp ce provoacă America să se împace cu ceea ce datorează clienților săi, inclusiv familiile lui George Floyd și Breonna Taylor.

LOVE & GELATO (apare pe 22 iunie)

Făcând o promisiune mamei ei bolnave, o studentă la medicină (Susanna R Skaggs) petrece o vacanță de vară de vis la Roma, folosind vechiul jurnal al mamei sale drept ghid. Ea se îndrăgostește încet de farmecul orașului, oamenii din Roma și, bineînțeles, de înghețată.

Filmele lunii iulie 2022 la Netflix

HELLO, GOODBYE, AND EVERYTHING IN BETWEEN (apare pe 6 iulie)

După ce și-au promis să se despartă înainte de facultate, Clare (Talia Ryder) și Aidan (Jordan Fisher) au parte de o ultimă întâlnire. În timp ce își retrăiesc povestea de dragoste, cei doi se întreabă dacă să rămână împreună sau să își ia la revedere pentru totdeauna.

THE SEA BEAST (apare pe 8 iulie)

Într-o epocă în care fiarele terifiante cutreieră mările, un celebru vânător de monștri (Karl Urban) și un tânăr (Zaris Angel Hator) pornesc într-o călătorie epică în ape neexplorate pentru a intra în istorie.

DANGEROUS LIAISONS (apare pe 8 iulie)

În timp ce inocenta Célène se îndrăgostește de popularul surfer Tristan (Simon Rérolle) în noua ei școală, ea habar nu are că este obiectul unui pariu crud între Tristan și regina Instagram Vanessa (Ella Pellegrini).

PERSUASION (apare pe 15 iulie)

Adaptare după romanul Jane Austen. Dakota Johnson joacă rolul unei femei care trebuie să aleagă între un viitor alături de un moștenitor bogat (Henry Golding) sau o a doua șansă cu căpitanul atrăgător la care renunțase cu ceva timp în urmă (Cosmo Jarvis).

THE GRAY MAN (apare pe 22 iulie)

Un agent enigmatic CIA (Ryan Gosling) descoperă accidental secrete întunecate ale agenției, declanșând o vânătoare de oameni la nivel mondial de către asasini internaționali, când un fost coleg psihopat (Chris Evans) a pus recompensă pe el.

PURPLE HEARTS (apare pe 29 iulie)

O cântăreață și compozitoare (Sofia Carson) și un marinar cu un trecut zbuciumat (Nicholas Galitzine) intră într-o căsnicie de conveniență, îndrăgostindu-se fără speranță împotriva oricăror șanse. Cu melodii originale scrise și produse de Sofia Carson.

Filmele lunii august 2022 la Netflix

RISE OF THE TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: THE MOVIE (apare pe 5 august)

Leo, Raph, Donnie și Mikey se confruntă cu cea mai mare provocare când un străin misterios sosește din viitor și Țestoasele Ninja trebuie să lupte pentru a salva lumea de o specie extraterestră terifiantă… Krang!

13: THE MUSICAL (apare pe 12 august)

Evan se mută din NYC într-un orășel mic din Indiana, se luptă cu divorțul părinților săi și navighează în cercurile sociale complicate ale unei noi școli – totul în timp ce se pregătește pentru bar mitzvah.

DAY SHIFT (apare pe 12 august)

Jamie foxx joacă rolul unui tată muncitor, muncitor, a cărui muncă banală de curățare a piscinei este un front pentru adevărata sa sursă de venit: vânarea și uciderea vampirilor. De asemenea, în film apar Dave Franco și Snoop Dogg.

ME TIME (apare pe 26 august)

Un tată fără job (Kevin Hart) se regăsește pe sine pentru prima dată în mulți ani, în timp ce soția sa (Regina Hall) și copiii sunt plecați. El reia legătura cu fostul său prieten foarte bun (Mark Wahlberg) pentru un weekend sălbatic care aproape îi dă peste cap viața.

Filmele verii 2022 care nu au încă dată oficială de lansare

BEAUTY (vara lui 2022)

O tânără de culoare talentată (Gracie Marie Bradley) se luptă să-și mențină vocea și identitatea după ce i-a fost oferit un contract de înregistrare profitabil.

CARTER (vara lui 2022)

Agentul Carter (Joo Won) își dă seama că și-a pierdut memoria, iar ceva a fost introdus în capul lui. Ascultând vocea unei femei de pe dispozitivul încorporat, Carter trebuie să-i urmeze comenzile în timp ce este urmărit, printre alții, de CIA.

FENCED IN (vara lui 2022)

După ce s-a prăbușit din cauza stresului, Walter (Leandro Hassum) abandonează viața urbană și caută liniștea într-un orășel înconjurat de natură. Planurile sale de relaxare sunt puse la grea încercare de un vecin care conduce o școală de samba.

FOR JOJO (vara lui 2022)

Cele mai bune prietene Paula (Caro Cult) și Jojo (Nina Gummich) se bucură de viața de femei singure în Berlin. Când Jojo se îndrăgostește de un bărbat din fostul lor oraș natal, Paula face totul pentru a-și proteja prietena de cea mai mare greșeală a vieții ei: căsătoria.

I CAME BY (vara lui 2022)

Un tânăr artist graffiti rebel (George MacKay) vizează casele elitei bogate din Londra. Când descoperă un secret întunecat despre un judecător prestigios (Hugh Bon), acesta îl conduce într-o călătorie șocantă, punându-și în pericol pe sine și pe cei mai apropiați.

Sursa foto: captură Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton