Homepage  / Oscar / Oscar 2018

Filmul Angelinei Jolie „First They Killed My Father” va reprezenta Cambodgia la Oscar 2018

Filmul Angelinei Jolie „First They Killed My Father" va reprezenta Cambodgia la Oscar 2018

de Redactia Tvmania

Filmul regizat de Angelina Jolie, „First They Killed My Father”, va reprezenta Cambodgia la Oscar în cadrul categoriei pentru cel mai bun film într-o limbă străină relatează deadline.com.

 

Lungmetrajul  „First They Killed My Father” va concura cu alte 90 de filme propuse la această categorie. Procesul are două etape, iar rezultatul final va fi dezvăluit odată cu celelalte nominalizari la Oscar ce vor fi făcute publice pe 23 ianuarie 2018.

 

„Înseamnă foarte mult pentru noi, toţi cei implicaţi în realizarea acestui film. Să lucrezi cu artişti locali pentru a duce această poveste mai departe a fost o experienţă emoţionantă”, a declarat Angelina Jolie pentru publicația  The Hollywood Reporter.   

„First They Killed My Father” a fost debutul regizoral al Angelinei Jolie pentru Netflix și a condus-o pe actriță în urmă cu o lună în mijlocul unui scandal legat de exploatarea copiilor din Cambodgia.

Pelicula relatează o poveste adevarată a unui supraviețuitor al genocidului din Khmer Rouge, spusă însă prin ochii unui copil.

Jolie a declarat la începutul acestui an pentru BBC că speră ca filmul să ajute cambodgienii să se schimbe în bine și să îi facă să discute deschis despre traumele suferite.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton