Homepage  / Cinema

Filmul „Fără zgomot 3” se va lansa în 2025

Filmul „Fără zgomot 3” se va lansa în 2025

de Andreea Hentea,

După filmele „Fără zgomot!” / „A Quiet Place” (2018) și „Fără zgomot 2” / „A Quiet Place Part II” (2020), o a treia peliculă din ceea ce a devenit, deja, o serie de mare succes își anunță premiera în anul 2025, scrie deadline.com. 

John Krasinski, regizorul celor două filme (care a avut și unul dintre rolurile principale în primul și a apărut, pentru o scurtă secvență, în al doilea) a anunțat, recent, în cadrul unui eveniment organizat de ViacomCBS, că va realiza și un al treilea film din seria „A Quiet Place”, pe care intenționează să îl lanseze în 2025. În prezent, acesta se află în pre-producție. 


În afara acestui nou film pe care îl are în vedere John Krasinski, există încă un proiect de spin-off după filmele din seria „A Quiet Place”, la care regizorul Michael Sarnoski (care a regizat anul trecut „Pig”, cu Nicolas Cage, un film foarte apreciat de critică) lucrează fără să dezvăluie vreun detaliu. Despre acest proiect se știe doar că are lansarea programată pentru 22 septembrie 2023 și că se bazează pe ideea originală a filmelor lui Krasinksi. 

John Krasinski are o agendă încărcată

Filmul „Fără zgomot 2” a avut premiera în luna iunie a anului trecut, animând cinematografele după închiderea din timpul pandemiei. Filmul a încasat 279 de milioane de dolari la nivel internațional și a obținut și un scor extraordinar, de 91%, pe celebrul site de profil Rotten Tomatoes.

John Krasinski se concentrează în prezent asupra filmului „If”, aflat în pre-producție, pe genericul căruia va figura ca regizor, scenarist și vedetă. Nu se cunosc detalii despre poveste, dar din distribuție fac parte, alături de John Krasinski, Ryan Reynolds, Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Fiona Shaw și Louis Gossett Jr. Premiera americană a filmului este programată pentru 17 noiembrie 2023, în weekendul de Ziua Recunoștinței.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton