Homepage  / Cinema

Filmul „Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună”, avanpremieră specială. Când are loc vizionarea alături de actorii din distribuție

Filmul „Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună”, avanpremieră specială. Când are loc vizionarea alături de actorii din distribuție

de Redactia Tvmania

Cea de-a doua parte a filmului „Pup-o, mă!” se lansează în cinematografe vara asta, în august. Până atunci, pelicula „Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună” va avea parte de o avanpremieră specială, în aer liber, unde cinefilii se vor putea întâlni cu actorii din distribuție, scrie libertatea.ro.

„Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună” va avea premiera în cinematografe, pe 15 august. Până atunci, pelicula va putea fi vizionată alături de actorii care apar în mult așteptatul film românesc. Lora, Florin Busuioc, Alin Panc, Cosmin Seleși, Văru Săndel, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții vor fi prezenți la avanpremiera specială, la Grădina de Vară, în Herăstrău, pe 30 iunie și 1 iunie, de la ora 20:00.

Filmul urmărește povestea a trei ciobani – interpretați de Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel aka Tică, Bică și Horică – deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de Ziua Lânii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Pup-o, mă! (@pupoma)

Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, dar totuși, mai îngăduitor, Florin Busuioc aka Zmeu le dă prilejul acestora de a coborî de la stână în sat. De aici începe toată povestea… odată cu speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora, care o interpretează pe Velvet.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Pup-o, mă! (@pupoma)

Lora, parte din distribuția „Pup-o, mă (2)! Mireasa nebună”

Alin Panc, producător și unul dintre actorii din rolurile principale, a povestit, pentru libertatea.ro, despre cum i-a venit ideea de a juca alături de Lora.

„O urmăream pe Lora de mult. Este o artista desăvârșită și un om minunat. Am hotărât să o contactăm și să îi propunem să joace în partea a doua filmului Pup-o,mă! , partea în care personajul principal feminin este o cântăreața gen vedetă, iar Lora se potrivea de minune.  În momentul în care a acceptat să joace în film, am fost sigur că o să facem o melodie împreună. Lora ne-a surprins minunat cu talentul ei de actriță și ne bucurăm că este cu noi în film”, a declarat Alin Panc în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton