Homepage  / Știri

Filmul românesc care a depășit „Teambuilding” la încasari. Cine sunt actorii din distribuție

Filmul românesc care a depășit „Teambuilding” la încasari. Cine sunt actorii din distribuție
6

de Andra Stana,

Filmul românesc „Romina, VTM” s-a lansat în cinematografele de la noi pe 6 ianuarie 2023. Comedia muzicală a reușit să bată un alt film autohton - „Teambuilding” - în ceea ce privește încasările. Iată cine sunt actorii din distribuție și numele surpriză de pe lista producătorilor.

[toc]

„Romina, VTM!“, filmul cu maneliști care a întrecut „Teambuilding” la încasări

În primul weekend în cinematografe, „Romina, VTM”, noul film marca Vidra Productions, a adunat mai mulți spectatori decât a făcut comedia „Teambuilding” în momentul lansării sale pe marile ecrane. Mai precis, noua comedie muzicală a adus în cinematografe aproape un sfert de milion de spectatori. De altfel, în prima săptămână de la lansare, filmul a avut încasări la box office de aproape 1,4 milioane de dolari.

Mai exact, mai mult de 233.208 spectatori au cumpărat bilet la cinematografele din toată țara pentru a vedea „Romina, VTM”, mai mult decât a reușit la debut „Teambuilding” (văzut în primul weekend de 196.737 spectatori).

Nu în ultimul rând, „Romina, VTM” a avut încasări de 6.553.905 lei (1.421.671 de dolari/1.332.094 euro). De asemenea, încasările le-au depășit și pe cele înregistrate în weekendul premierei de „Avatar: The Way of Water” (ce a strâns la debut 6.305.847 lei), potrivit datelor furnizate de cinemagia.ro.

Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cineva este îmbucurător și sperăm ca cei care au fost la cinema să le spună și prietenilor lor să meargă la film.”, spune Selly.

romina-vtm-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine sunt actorii din „Romina, VTM”

„Romina, VTM” (prescurtarea vine de la „viața mea”) este o comedie muzicală în care se cântă manele. În film, rolul principal este interpretat de Nicole Cherry. Apoi, din distribuția filmului mai fac parte Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.  

În ceea ce-l privește pe Matei Dima, el apare și în rol de producător. Numele celebrului vlogger apare și pe afișul comediei „Teambuilding”, unde a lucrat atât ca actor, cât și ca regizor și producător.

„Romina, VTM!“, produs în colaborare cu firma lui Selly

„Romina, VTM!“, cea mai nouă comedie românească lansată la cinema, este realizată de Vidra Productions (casa de producție de al cărei nume sunt legate și filmele „Teambuilding“,  „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“).

Pelicula lansată în cinematografele din toată țara în primele zile din 2023 este produsă în colaborare cu Selly Media Network.

Povestea din „Romina, VTM”

Romina (interpretată de cântăreața Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa tatălui său din Costinești. Printr-o împrejurare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (în interpretarea actorului Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige un bănuț. Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat.

În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face să devină gelos pe Valentin, și de aici surprizele se țin lanț.

Filmările pentru ”Romina, VTM!” au avut loc anul trecut, în luna septembrie, jumătate în Costinești și cealaltă jumătate în București.

Trailer „Romina, VTM”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton