Homepage  / Cinema

Filmul „The Notebook” (2004) va deveni serial tv

Filmul „The Notebook” (2004) va deveni serial tv

de Redactia Tvmania

Romanul lui Nicholas Sparks, „The Notebook”, care a avut parte și de o ecranizare în anul 2004, se mută pe micile ecrane, scrie ew.com. O versiune televizată este deja în lucru la postul de televiziune american CW.

Sparks va fi producătorul executiv al noului serial, alături de Theresa Park. Todd Graff va fi scenarist și producător. Conform primelor informații, „Jurnalul” – varianta tv – va fi un melanj între povestea din carte și ce s-a văzut la cinema. Se va baza pe călătoria romantică a celor două personaje – Noah și Allie – și încercarea lor de a rămâne împreună în ciuda problemelor de ordin politic, a situațiilor lor financiare diferite și a problemelor apărute în societatea din Carolina de Nord în perioada următoare celui de-al doilea Război Mondial.

Și alte romane ale lui Nicholas Sparks au stat la baza producțiilor cinematografice: „Mesaj de departe” (cu Kevin Costner, Robin Wright Penn și Paul Newman) și „O iubire de neuitat”. În 2008, a fost lansat „Nights in Rodanthe” (cu Diane Lane și Richard Gere).

CW a mai difuzat peste Ocean şi „Reign / Regina” (serial dat la noi de AXN White).

The Notebook

În pelicula “Jurnalul”, un bătrân (James Garner) îi citește o poveste unei femei (Gena Rowlands, mama regizorului Nick Cassavetes) care își pierde memoria pe zi ce trece.

Eroii sunt Allie (Rachel McAdams) și Noah (Ryan Gosling), care s-au întâlnit la un carnaval și s-au îndrăgostit. Însă părinții fetei nu au fost de acord cu relația lor.

Ashley Judd și Justin Timberlake au fost luați în considerare pentru rolurile Allie și Noah.

Tom Cruise și Reese Witherspoon au fost inițial implicați în proiect.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU[/youtube]

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton