Homepage  / Vedete / Vedete străine

Final de relație între Bradley Cooper și Irina Shayk? Manechinul și-a luat fiica și a părăsit locuința comună

Final de relație între Bradley Cooper și Irina Shayk? Manechinul și-a luat fiica și a părăsit locuința comună

de Redactia Tvmania

The Sun a aflat că Irina Shayk (împreună cu fiica sa) a părăsit locuința din Los Angeles, pe care o împărțea cu Bradley Cooper.

Să fie sfârșitul unei povești de dragoste? De mai multe luni, relația dintre Bradley Cooper (44 de ani) și Irina Shayk (33 de ani) atârna de un fir de păr. Acum, ca să fie lucrurile clare, manechinul rus a hotărât să părăsească locuința din Pacific Palissade, Los Angeles, pe care o împărțea cu actorul. The Sun a aflat că și-a făcut bagajele acum câteva zile și a plecat împreună cu fiica sa doi ani, Leah de Seine.

„Lucrurile se răciseră foarte mult între Bradley și Irina”, a explicat o sursă anonimă în tabloidul britanic. „Nu mai erau bine de câteva luni și Irina s-a gândit că e mai bine să plece”, a mai precizat sursa în The Sun, după ce a precizat că oricum relația dintre Irina Shayk și Bradley Cooper „nu mai stătea decât într-un fir de păr”.

Vestea vine la numai câteva luni de la premiera filmului „A Star is Born”, care se pare că nu a adus decât lucruri rele pentru cuplul format din Bradley Cooper și manechinul rus, care erau împreună de aproximativ patru ani. Chimia dintre actor și Lady Gaga și mai ales apariția de pe scena premiilor Oscar 2019 nu i-au picat deloc bine Irinei Shayk. „Poveștile legate de faptul că Irina nu aprecia deloc legăturile lui Bradley cu Lady Gaga sunt în parte adevărate”, declara o sursă anonimă tot în The Sun, în februarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton