Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Final tragic! De ce a murit Kemal din serialul turcesc „Dragoste infinită” (Kanal D)

Final tragic! De ce a murit Kemal din serialul turcesc „Dragoste infinită” (Kanal D)

de Redactia Tvmania

Finalul serialului „Dragoste infinită” (difuzat la noi în această seară de Kanal D, iar la turci pe 21 iunie, de Star TV) a şocat fanii din întreaga lume.

Moartea lui Kemal (Burak Özçivit) personajul principal, alături de Emir (Kaan Urgancıoğlu), cel negativ, a declanşat o avalanşă de comentarii negative la adresa regizoarei Hilal Saral, vinovată pentru sfârşitul tragic al producţiei turceşti.

Turcii care au urmărit „Dragoste infinită” timp de doi ani, miercuri de miercuri, la Star TV, se aşteptau să vadă un final fericit, în care Nihan (Neslihan Atagül) şi Kemal aveau să trăiască în pace până la adânci bătrâneţi şi nu unul în care Kemal alege să se sacrifice de dragul lui Nihan şi al micuţei Deniz şi să moară odată cu Emir în explozie.

Supăraţi, aceştia au făcut şi o petiţie online ca să schimbe finalul poveştii (care, conform paginii oficiale de Facebook a serialului, a strâns peste 6.500 de semnături). Cum era de aşteptat, acest lucru nu s-a întâmplat, Hilal Saral (care s-a ocupat şi de alte seriale precum „Fatmagül”, „În dragoste şi în război”, „Iubire ascunsă”, „Înainte de sfârşit” şi „Inimă de frate”) alegând doar să dea câteva declaraţii pe Facebook.

„Am avut un final neaşteptat, într-adevăr. Cred că însă că a fost un succes, în ciuda reacţiilor. Corpurile se duc, dar spiritele se îndrăgostesc mereu. Plus că, aşa cum spune şi titlul, „kara sevda”, a fost vorba despre o „dragoste neagră”, nu ştiu de ce sunteţi atât de surprinşi”, a spus ea, fără să ţină cont prea mult de mânia fanilor.

În urma audienţelor mari pe care le-a avut „Dragoste infinită” în Turcia în ultimii doi ani, Hilal Saral a luat decizia împreună cu producătorii de la Ay Yapım, cu cei 3 scenarişti, dar şi cu actorii, să lungească serialul cu 4 episoade faţă de cele 70 programate iniţial şi nu cu sezonul 3, care nu ar mai fi avut sens. Astfel, povestea nu a mai avut cum să se termine la nunta protagoniştilor, finalul fiind, după cum aţi văzut, unul tragic, la care nimeni nu s-a aşteptat.

CITEȘTE ȘI:

Nu ratați! Diseară se termină serialul „Dragoste infinită” (Kanal D), cu Neslihan Atagül şi Burak Özçivit

UPDATE. Schimbări în grila Kanal D. Serialul „Bahar: Viață furată” revine cu episoade noi. Când se termină „Dragoste infinită”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton