Homepage  / Știri / Televiziune

Finala Australian Open 2018: Ce post transmite în direct meciul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki

Finala Australian Open 2018: Ce post transmite în direct meciul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki

de Redactia Tvmania

Meciul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki are loc sâmbătă dimineață, de la ora 10.00, informează paginademedia.ro. Meciul va fi transmis de Eurosport 1.

Simona Halep, numărul 1 mondial la tenis feminin, s-a calificat astăzi în finala turneului Australian Open, după un meci solicitant în fața lui Angelique Kerber, locul 16 WTA, scor 6-3, 4-6, 9-7.

 

După meciul cu Wozniacki, Halep a declarat: „A fost un meci foarte greu. Tremur, sunt foarte emoţionată. Ştiam că va fi foarte complicat, este o adversară foarte bună. Mă bucur mult că am rezistat şi m-am impus. Nu e uşor să ai două astfel de meciuri în turneu. Mulţumesc publicului, care m-a susţinut şi m-a ajutat. 

În acest meci am fost prima care a ratat două mingi de meci. Dar am avut încredere în propriile forţe. După acea accidentare am spus să dau totul în restul turneului şi cred că am reuşit să fac asta. Cu siguranţă mă voi odihni după finalul turneului. Încerc să rămân foarte calmă, azi a fost un meci dramatic. Sunt mândră de ceea ce am realizat.

O respect mult pe Wozniacki. Ştiu că va fi un meci similar, va trebui să alerg mult. Am nevoie de odihnă serioasă. Voi da tot ceea ce pot, voi fi mai curajoasă, asta am spus după finala de la Roland Garros. Vreau să dau tot ceea ce am mai bun în finală. Trebuie să cred că voi câştiga, nu neapărat să mă gândesc la titlu”, a declarat Simona Halep, la interviul de după meci. 

 

Simona Halep și Caroline Wozniacki s-au mai întâlnit până acum de șase ori, cea din urmă câștigând patru dintre partide.

Calificarea în finala de la Australian Open 2018 reprezintă o premieră pentru Simona Halep, dar și pentru România: Simona este prima jucătoare din țara noastră care ajunge, într-un meci de simplu, în finala turneului de tenis de la Melbourne, Australia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton