Homepage  / Televiziune

Finala Insula Iubirii 2022, sezonul 6. Ce cupluri s-au despărțit și ce concurenți au plecat alături de ispite

Finala Insula Iubirii 2022, sezonul 6. Ce cupluri s-au despărțit și ce concurenți au plecat alături de ispite
5

de Roxana Mirea,

Finala emisiunii „Insula Iubirii”, sezonul 6, a avut loc aseară, 27 iunie 2022. Concurenții s-au revăzut la ultimul bonfire, unde au decis dacă se întorc în România separat s-au împreună. Ultima ceremonie a focului a fost extrem de emoționantă. Iată ce decizii au luat concurenții în finala show-ului „Insula Iubirii” 2022.

Finala Insula Iubirii, sezonul 6 – 27 iunie 2022

Finala show-ului „Insula Iubirii”, sezonul 6, a avut loc aseară, 27 iunie 2022, la Antena 1. Concurenții au trecut prin mari emoții la ultimul bonfire, unde au decis dacă se întorc în România separat s-au împreună cu ispitele.

Şase cupluri au avut curajul să îşi pună la încercare relaţia în cel mai dur test al fidelităţii – Insula Iubirii. Timp de 21 de zile, ispitele i-au tentat, i-au inspirat, le-au testat limitele şi le-au oferit toate răspunsurile de care aveau nevoie pentru ca la final, fiecare partener din cuplu să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii. Şase femei şi şase bărbaţi care se credeau în relaţii indestructibile s-au aruncat încrezători în aventura vieţii lor, au simţit gustul dulce-amărui al tentaţiei şi-au aflat punctele vulnerabile ale relaţiei, iar la final au tras linie şi au luat decizii care le vor schimba radical viaţa.

Katy și Ionuț de la „Insula Iubirii” au avut parte de un parcurs greu la întoarcerea în țară. Ei au plecat împreună, înainte însă ca pentru Katy chemarea tentaţiei să se fi consumat. A încercat să îi dea curs în ţară, dar refuzul ferm al ipistei a făcut-o să îşi ia gândul de la tentaţie şi să se întoarcă, nu foarte convinsă, în relaţie.

Ce au decis Rareș și Cerasela în finala Insula Iubirii 2022

Cerasela şi Rareş au decis să plece împreună de la Insula Iubirii, ca la întoarcerea în ţară să îşi dea seama că mai au probleme importante de rezolvat. În căutarea răspunsurilor, au decis să trăiască separat.

Când Radu Vâlcan i-a întrebat dacă vor să plece împreună sau separat de pe insulă, Cerasela a răspuns că: „Din perspectiva mea, îmi doresc să plecăm împreună, dar îl las pe Rareș să își spună părerea pentru că eu am făcut foarte multe lucruri și vreau să îmi răspundă el dacă este pregătit în continuare pentru o viață alături de mine.”

„Răspunsul este cum am și venit: împreună. Împreună, ca și un cuplu, exact așa cum am venit”, a fost răspunsul lui Rareș.

După emisiune, eu și Rareș am discutat și am ajuns la concluzia că există posibilitatea ca relația noastră să nu mai existe. Acțiunile mele au fost greșite față de el. Am exagerat foarte mult. Există posibilitatea ca relația noastră să se sfârșească”, a spus Cerasela, după ce au ajuns în țară.

Discuțiile au continuat și când au ajuns acasă. Eu am văzut o Cerasela pe care nu o cunoșteam”, a spus Rareș.

Lavinia şi Rey au plecat despărțiți de la „Insula Iubirii” 2022

Lavinia şi Rey au anunţat ferm despărţirea definitivă la ultima ceremonie a focului. Odată ajunşi acasă, Rey nu a mai fost atât de sigur că îşi menţine poziţia, însă Lavinia a rămas fermă în decizia ei.

„Vreau să părăsesc insula separat, singur”, a fost răspunsul lui Rey atunci când Radu Vâlcan l-a întrebat dacă își dorește să se întoarcă în România cu Lavinia.

„Să plecăm separați”, a spus și Lavinia.

Mai târziua, Lavinia a spus că vrea să plece de pe Insula Iubirii alături de Florin, ispita de care s-a apropiat în ultima perioadă.

ReyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Eu o să părăsesc singur, dar îmi doresc să te cunosc cine ești acasă cu adevărat”, a fost răspunsul lui Florin.

Rey a stat de vorbă cu Eda au căzut de comun acord să se cunoască mai bine acasă. La scurt timp de la întoarcerea în România, Rey a încercat să ia legătura cu Lavinia pentru a se împăca, dar ea nu a mai vrut. De asemenea, Rey și Eda nu formează un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, spunând că a fost doar o atracție fizică între ei.

Nu îl mai iubesc pe Rey”, a spus Lavinia, la șase luni distanță după ce s-a încheiat emisiunea. În plus, relația ei cu Florin nu a continuat în țară.

Ce decizie au luat Cristina şi Sebastian in finala Insula Iubirii 2022

Despărţiţi au plecat de la Insula Iubirii şi Cristina şi Sebastian. Deşi la sosirea în Thailanda se credeau un model de cuplu perfect, după ce şi-au trăit tentaţiile şi şi-au învăţat lecţiile au decis să continue separat.

„Despărțiți. Nu se aștepta Sebastian să spun că vom pleca împreună pentru că și el a fost de acord și a susținut că el trebuie să fie singur, să încerce să fie singur”, a spus Cristina.

Apoi, Sebi a fost pus față în față cu Oana, ispita de care s-a simțit atras pe insulă. „Părăsesc insula împreună cu Oana”, a spus el la ceremonia focului.

Cristina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 5

Vom pleca împreună, dar nu înseamnă că de aici va începe o relație între noi. Avem nevoie de timp să ne descoperim”, a spus Oana.

În țară, lucrurile s-au mai liniștit și Sebastian și Cristina păstrează legătura, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Pe de altă parte, Oana și Sebi nu au format un cuplu în România. Cristina s-a întâlnit cu Denis în România, doar că nu s-a înfiripat o poveste de iubire.

Relația dintre Alex și Teodora a luat o întorsătură radicală

La ceremonia finală a focului, lui Alex, soţul Teodorei (singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii), întreaga lume i s-a dat peste cap. Certitudinile i s-au năruit ca un castel de nisip lovit de val şi a clacat. S-a izbit de noi refuzuri ferme din partea Teodorei şi pe drumul spre casă, însă situaţia s-a schimbat radical în ţară.

Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun, că a rămas însărcinată! Avea deja 2 luni şi un pic de sarcină!”, a mărturisit Alex, în vreme ce Teodora a completat: „A fost un şoc pentru amândoi. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră! Sunt însărcinată în şase luni, o să avem o fetiţă şi nu o să facem nuntă. Nu îmi plac mie nunţile!”.

„În testul real, dramatic plin de provocări extreme, cele şase cupluri şi-au cunoscut mai bine partenerul, dar şi pe ei înşişi. Au înţeles ce le lipsea în relaţie şi de ce au cedat tentaţiei. Au luat decizii care i-au rănit sau care i-au eliberat. Insula Iubirii le-a oferit tuturor lecţii unice de viaţă, pe care nicăieiri în altă parte nu le-ar fi învăţat!”, a mărturisit Radu Vâlcan la finalul celui de-al şaselea sezon Insula Iubirii la Antena 1.

Castingul pentru un nou sezon se află deja în desfăşurare astfel că cei care vor să îşi supună relaţia celui mai dur test al fidelităţii o pot face înscriindu-se pe casting.a1.ro

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton