Homepage  / Televiziune

Gata de finalul „MasterChef” 2022? Au mai rămas doar două ediții din show-ul de la Pro TV

Gata de finalul „MasterChef” 2022? Au mai rămas doar două ediții din show-ul de la Pro TV
5

de Vasilica Rogozanu,

Cooking show-ul „MasterChef”, jurizat de chef-ii Radu Dumitrescu, Foa și Joseph Hadad la Pro TV se apropie cu pași repezi de deznomânt, ultimele două ediții fiind programate pentru 1 iunie (semifinala) și 2 iunie (finala). 

Cele două ediții finale ale „Masterchef” vor aduce în platoul emisiunii mult mai puțini concurenți: în lupta din semifinală au rămas 4 concurenți, iar finala va fi jucată între primii 3!

Maria-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și

Emoții la cote înalte

„Urmează niște zile pline de emoție. Multă emoție. Pentru concurenți, pentru cei care ne vor urmări, dar mai ales pentru mine. Semifinala va fi de Ziua Copilului, iar eu iubesc copiii. Ei încă au emoția aia pură, mișto, fără filtru, pe care noi adulții de multe ori o căutăm, dar nu mai reușim să o accesăm.

Așa că eu sper ca toți cei care ne vor urmări, măcar în ziua aia, să se bucure de acest episod MasterChef ca niște copii. Iar finala va fi de ziua soției mele, pe 2 iunie, așa că va fi dublă sărbătoare.

Aceste două episoade sunt un carusel de emoții de la vibeul echipei, la implicarea concurenților, determinarea și lupta lor crâncenă și bucuria infinită de la final. Pe mine toate astea m-au încărcat enorm, iar trăirile lor au devenit și ale mele”, ne-a spus chef Foa.


Săptămâna trecută a ieșit din competiție Oana Ioniță, iar în competiție au rămas Andrei Klabacs, Marco Genna, Maria Stănciuc și Gabriela Dima.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton