Homepage  / Televiziune

Finala „Mireasa”, sezonul 5. Surpriza de care au avut parte cuplurile care se luptă pentru marele premiu

Finala „Mireasa”, sezonul 5. Surpriza de care au avut parte cuplurile care se luptă pentru marele premiu
6

de Roxana Mirea,

Finala emisiunii „Mireasa”, sezonul 5, se apropie cu pași repezi. Show-ul matrimonial de la Antena 1 ajunge la sfârșit, luni, 18 iulie. În competiție, au mai rămas doar trei cupluri, Giovana şi Sese, Sabrina şi Perneş şi Alina şi Valentin, care fac ultimele pregătiri înainte de ziua cea mare. Pe de altă parte, cuplurile „Mireasa” au avut parte de date-uri speciale înainte de marea finală.

Surprize pentru cupluri, înainte de finala „Mireasa” de la Antena 1

Ultima săptămână din competiţia Mireasa, înainte de marea finală a sezonului cinci, difuzată luni, 18 iulie, de la 14:00, la Antena 1, le-a oferit cuplurilor aflate în cursa pentru marele premiu, la fel ca şi în sezoanele trecute, posibilitatea de a petrece timp împreună şi de a se cunoaşte mai bine, în afara casei, în cadrul unor fantasy date-uri.

Marea finală a sezonului cinci Mireasa, difuzată luni, 18 iulie, de la ora 14:00, la Antena 1, se apropie cu paşi repezi, astfel că cele trei cupluri rămase în competiţie – Giovana şi Sese, Sabrina şi Perneş şi Alina şi Valentin fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment. După ce şi-au ales deja costumele, rochiile şi accesoriile, zilele acestea cuplurile trăiesc intens povestea lor, în cadrul unor fantasy date-uri atent pregătite de echipa de producţie a show-ului.

giovana-sese-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce surprize le-au pregătit acestora, dar, mai ales, cum se vor bucura de clipele de libertate unul în compania celuilalt, telespectatorii vor afla chiar în marea finală, când vor putea urmări imagini în premieră de la fantasy date-uri. Cine va fi cuplul câştigător al sezonului cinci, cel care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 40.000 de Euro, telespectatorii vor afla urmărind marea finală Mireasa, luni, de la ora 14:00, la Antena 1.

Simona-Gherghe_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 6

Unde poți vedea finala „Mireasa”, sezonul 5, live online

Dacă nu aveți posibilitatea să fiți în fața televizoarelor atunci când este difuzată finala „Mireasa”, sezonul 5, la Antena 1, aflați că puteți urmări show-ul online.

Pentru a putea urmări show-ul matrimonial „Mireasa” online fanii trebuie să își facă un cont plătit pe AntenaPlay.ro

Începe castingul pentru „Mireasa”, sezonul 6

Simona Gherghe a anunţat că înscrierile pentru cel de-al şaselea sezon au luat deja startul.

Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon Mireasa. Lăsăm în spate „Drumul Iubirii” și ne îndreptăm către o „Iubire ca în filme”. În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting”, a declarat Simona, la începutul lunii.

Toate fetele bune de măritat, potenţialii gineri sau pãrinţii care îşi visează copiii miri se pot înscrie la casting pentru cel de-al şaselea sezon al celui mai iubit reality show matrimonial din România. Înscrierile se pot face deja pe pagina https://casting.a1.ro.

Momentan nu se știe numele țării unde vor avea loc filmările noului sezon „Mireasa”. Cu toate acestea, pe contul de Instagram al emisiunii, în mesajul care anunță castingul, scrie că va fi vorba despre o „poveste de dragoste cu iz oriental”.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton