Homepage  / Articole

Finala X Factor: cine este marele câştigător

Finala X Factor: cine este marele câştigător

de Redactia Tvmania

Tudor Turcu, rocker-ul cu interpretări originale, a fost desemnat marele câştigător al premiului X Factor. Luni dimineaţă, după o seară în care a sărbătorit victoria alături de întreaga echipă X Factor, Tudor era încă sub şoc.

“Nu-mi vine să cred nici acum că am câştigat. Cred că am nevoie de mai multe zile ca să mă obişnuiesc. N-am cuvinte să mulţumesc. Dintr-o dată, tot ce-am visat începe să se întâmple. Le doresc tuturor celor care vorbesc şi simt româneşte Crăciun fericit”.

“Este primul concurent care a apărut în fata juriului X Factor, era un băiat înalt, timid, cu o voce excepţionala, care a trecut doar mulţumita timbrului său unic. A urmat o călătorie de cinci luni de zile, în care s-a transformat dintr-un băiat timid din Mediaş, într-un superstar”, a declarat Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group.

În urma prestaţiilor finaliştilor, românii au decis care dintre cei trei va părăsi concursul: Natalia Selegean, poliţista care l-a avut mentor pe Cheloo, a strâns cele mai puţine voturi şi a părăsit scena X Factor.

Finala mare i-a adus la duel pe  Tudor Turcu şi Ioana Anuţa. După o noua sesiune de voturi, marele câştigător a fost desemnat de telespectatori: medieşeanul Tudor Turcu este, de duminică noapte, premiantul celui de-al doilea sezon X Factor.

Pe scena talent-show-ului au urcat, în seara de duminică, Albano, care a cântat în duet cu Paula Seling, Lexter, dar şi câştigătorul de anul trecut al X Factor, Andrei Leonte.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton