Homepage  / Știri / Muzică

Finala „X Factor”: Olga Verbiţchi, din echipa Carla’s Dreams, este câştigătoarea sezonului 6 al show-ului

Finala „X Factor”: Olga Verbiţchi, din echipa Carla’s Dreams, este câştigătoarea sezonului 6 al show-ului

de Redactia Tvmania

La numai 15 ani, dar cu o voce impresionantă, Olga Verbiţchi a trăit în ultimele luni ca într-un film. A ajuns în marea finală X Factor, s-a împrietenit cu mentorul ei, solistul de la Carla’s Dreams, a urcat pe scenă alături de acesta, a intrat pe mâna stiliştilor pentru transformări demne de un artist, a fost lăudată de juraţii emisiunii la fiecare gală. Iar toate acestea au fost încununate de câştigarea marelui premiu al celui de-al şaselea sezon X Factor, în valoare de 100.000 de euro.

olga-verbitchi

Voturile telespectatorilor au fost cele care au făcut diferenţa între Olga şi Raul, cei doi puşti rămaşi să se dueleze în lupta finală. Amândoi au strălucit, amândoi au emoţionat publicul, amândoi i-au făcut mândri pe toţi cei patru juraţi ai emisiunii. Proaspăt intrat în echipa show-ului, primul sezon al lui Carla’s Dreams la X Factor e cu noroc pentru că i-a adus vineri seara la Antena 1 un câştigător: pe Olga Verbiţchi.

Emoţionată, cu lacrimi în ochi, aproape tremurând în aşteptarea rezultatului, puştoaica de 15 ani a fost copleşită atunci când şi-a auzit numele strigat.

La rândul lui, Raul Eregep, concurentul Deliei care s-a clasat pe locul al doilea, a oferit la X Factor momente emoţionante. Are tot 15 ani şi un timbru special, iar alegerile muzicale din finala de la Antena 1 l-au pus atât de bine în valoare.

De altfel, întreaga seară a fost la X Factor un adevărat concert pentru că pe scena emisiunii au cântat Horia Brenciu, Delia, Carla’s Dreams, dar şi Sore, Alina Eremia, Zdob şi Zdub, Alin Oprea, Florin Ristei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

FOTO. Duete în finala „X Factor”: azi se alege câștigătorul marelui premiu

FOTO. Delia a împodobit bradul cu ajutorul finaliștilor ei de la „X Factor”

Horia Brenciu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1: „Uniplay Show”

Horia Brenciu, la „Generaţiile TVR”: „Am intrat în TVR ca un pitic în ţara uriaşilor”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton