Homepage  / Televiziune

Finala Survivor România 2022. Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă pentru marele premiu

Finala Survivor România 2022. Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă pentru marele premiu
9

de Roxana Mirea,

Semifinala Survivor România 2022 a avut loc aseară, 30 mai, la Pro TV. Concurentul care a câștigat colanul de imunitate a fost Alex Delea. Ultima parte a semifinalei Survivor 2022 s-a desfășurat live, astfel încât cei de acasă să își poată vota favoriții. Iată cine a fost eliminat de la Survivor România, aseară 30 mai 2022, și cine sunt finaliștii.

Cine sunt finaliștii Survivor România 2022

Alex Delea a câștigat colanul de imunitate de la Survivor România 2022, aseară, 30 mai. Așadar, el este unul dintre finaliștii Survivor 2022. Ultima parte a semifinalei Survivor România 2022 s-a desfășurat LIVE. În pericol de eliminare au fost Elena Chiriac, Alexandru Nedelcu și Ionuț Popa.

Pentru mine, este cel mai tensionat consiliu de când sunt la Survirvor. Tot ce se întâmplă aici este stratosferic! Sunt foarte curios cu cine voi merge mai departe pe ultimul traseu. Eu sunt safe, dar sunt foarte curios cu cine voi merge mai departe, cine sunt cei doi”, a mărtusit Alex Delea, potrivit protv.ro.

Cine-a-fost-eliminat-si-cine-sunt-finalistii-Survivor-2022-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ionuț Popa a spus de ce ar vrea să câștige Survivor 2022

În consiliul transmis LIVE din Republica Dominicană, Ionuț Popa a luat cuvântul pentru a explica tuturor fanilor ce anume îl califică pentru titlul de Survivor.

„Am foarte mari emoții. M-am gândit de la începu că voi ajunge foarte departe. Le mulțumesc celor de acasă pentru că am fost salvat de patru ori. Îmi aduc aminte primele trasee, a fost destul de ușor pentru că aveam energie. Până la individuale, am dat totul pe traseu. Am doar două meciuri în care n-am adus niciun punct. În rest, am fost cel mai constant jucător, zic eu. Sunt atât de fericit că sunt aici. Nici nu pot să-mi exprim mulțumirea pe care o port oamenilor și mie pentru că am tras din greu să ajung până aici. Îmi doresc din suflet să cîștig Survivor România pentru că am luptat foarte mult pentru a ajunge aici. Vreau să spun de ce aș vrea eu să câștig Survivor.

Anul trecut, pe 1 septembrie, am avut un accident de motor. Am scăpat bine. Am avut doar umărul dislocat și niște arsuri pe picior. După ce mi-am revenit și am putut să ies afară, l-am luat pe băiețelul meu David și am mers într-un parc din București. La un moment dat, văzuse o gheretă de înghețată și a vrut să îi cumpăr o înghețată. Din nefericire, la acel moment, situația mea financiară era foarte proastă și mi-am promis de atunci că o să încerc să fac tot posibilul ca să îi fie bine. Îmi doresc să câștig acei 100.000 de euro pentru că asta m-ar ajuta pe mine și pe băiețelul meu. I-aș putea oferi o educație și un viitor mai bun”, a spusI onuț Popa.

Elena Chiriac, primele declarații după START VOT

Apoi, a venit rândul Elenei Chiriac să ia cuvântul. Ea este singura femeie, dar și singura Faimoasă care a rămas în competiția Survivor România 2022.

„Am niște emoții uriașe. Familia mea se uită în momentul ăsta și probabil că are emoții ca și mine. O să încerc să vorbesc și eu puțin despre mine. De când am venit aici, am strâns din dinți de durere la fiecare pas. Doar eu știu cât de greu mi-a fost. De când mă știu, oamenii m-au subestimat. Am făcut un sport de bărbați, unde mi s-a spus că nu pot. Am reușit. Am reușit să fac și modeling, deși lumea nu a crezut că pot arte marțiale și modeling în același timp. Am reușit să ajung la competiții, să lupt cu bărbații și să câștig.

Am reușit să ajung la Survivor și să lupt cu toată lumea, să lupt împotriva tuturor și sunt aici. Am crezut în mine.  Am ajuns aici, pentru că am încredere 100% că pot. Pot doar să sper ca oamenii să creadă în mine cum am crezut și eu și să merg mai departe, să pot să ridic trofeul deasupra capului”, a declarat Elena Chiriac în consiliul din semifinala Survivor România 2022.

Alexandru Nedelcu: „Simt că pot fi următorul Survivor”

Alexandru Nedelcu a avut și el de transmis un mesaj pentru a-i convinge pe cei de acasă să-l voteze. Alexandru Nedelcu este unul dintre Războinicii inițiali care au ajuns până în semifinala Survivor România 2022.

Am foarte multe emoții. Cred că dacă nu îmi spuneați că e live, era mai bine pentru că acum am mai multe emoții. Când am venit la Survivor, eu am spus că Survivor este sacrificiu și adaptare. Am făcut un sacrificiu atunci când am plecat de acasă. Am lăsat fetița de opt luni și am plecat pe insulă, cu gândul la ea am stat toată competiția. Adaptarea mea pe insulă a fost treptată. Am făcut de toate prin camp ca să ne fie ușor. Cred că m-am adaptat foarte bine. Simt că pot fi următorul Survivor care va ridica acest trofeu”, a spus Alexandru Nedelcu.

Finala Survivor România 2022

La finalul serii, Daniel Pavel a rostit numele celui care a părăsit competiția, chiar înainte de finala Survivor 2022 de marți, 31 mai. Concurentul care a fost eliminat de la Survivor, aseară, 30 mai 2022, este Alexandru Nedelcu.

Asta a fost! Ăsta a fost drumul meu, până aici. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt mândri de mine. Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atât mi-a fost scris, atât a fost să fie. Nu știu ce să mai zic. Am emoții. Mă bucur că am stat până aproape de final, mai este o zi. O să mă duc acasă, la familia mea, să-mi iau fetița în brațe, să-mi iau iubita în brațe, o să petrec mai mult timp cu ele și sunt sigur că această experiență m-a schimbat total în bine, iar tot ce a fost frumos șo tot ce a fost urât va rămâne în amintirea mea. De fiecare dată când îmi vor aduce aminte de Survivor și de clipele petrecute aici, îmi voi aminti de toți colegii mei și de toți prietenii pe care mi i-am făcut aici”, a spus Alexandru Nedelcu după ce a fost eliminat de la Survivor în semifinala din 30 mai 2022.

Așadar, finaliștii Survivor România 2022, de la Pro TV, sunt Alex Deles, Elena Chiriac și Ionuț Popa.

Sursa Foto: Instagram Survivor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton