Homepage  / Vedete străine

Fiul lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, și-a expus mușchii pe platourile de filmare. E copia fidelă a tatălui său

Fiul lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, și-a expus mușchii pe platourile de filmare. E copia fidelă a tatălui său
3

de Redactia Tvmania

Fiul nelegitim al lui Arnols Schwarzenegger, Joseph Baena, seamănă tot mai mult cu celebrul lui tată, de la care a moștenit și dragostea pentru sport. La 23 de ani, tânărul este un pachet de mușchi și, la cum arată, pare că petrece tot timpul trăgând de fiare.

Joseph Baena s-a fotografiat la bustul gol direct de pe platourile de filmare. După ce la începutul anului acesta a declarat că vrea să înceapă o carieră în domeniul imobiliar, se pare că tânărul a luat o nouă decizie în ceea ce privește parcursul său profesional. Pe lângă filmul Lava în care va apărea, sursele spun că fiul lui Swarzenegger urmează să apară și în Bully High, scrie catine.ro.

Tânărul a renunțat complet la tricou și s-a pozat la bustul gol. În prezent acesta se află în Hawaii unde filmează pentru noul proiect la care participă, Lava. Fanii s-au bucurat să vadă câteva imagini din culisele producției, iar Joseph s-a bucurat de multe aprecieri.

Joseph le-a cerut fanilor să comenteze ce cred că se întâmplă în această scenă, dar mulți nu au putut să treacă de asemănarea lui cu Arnold. „Așa tată, așa fiu”, scria unul dintre fanii acestuia. „Predator 2.0”, a spus altul. I s-a mai spus că e „Dutch Jr.”, „Young Conan” și „Little Arnold”. Unii au răspuns cu replici celebre din filmele tatălui său – iar alții pur și simplu s-au minunat de genetică.

Joseph Baena este fiul lui Schwarzenegger în urma aventurii pe care starul din „Terminator” a avut-o cu menajera Mildred Baena, pe când încă era căsătorit cu Maria Shriver. Relația extraconjugală a ținut prima pagină a publicațiilor.

Arnold mai are alți patru copii, cu cea care i-a devenit fostă soție, Maria Shriver: Katherine, Christina, Patrick  și Christopher. 

Celebrity SelfiesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton