Homepage  / Vedete străine

Fiul lui Britney Spears spune pentru prima dată de ce nu vorbește cu mama lui. De ce nu a mers la nunta ei cu Sam Asghari

Fiul lui Britney Spears spune pentru prima dată de ce nu vorbește cu mama lui. De ce nu a mers la nunta ei cu Sam Asghari
8

de Roxana Mirea,

Relația dintre Britney Spears și cei doi băieți ai ei, Jayden și Preston, nu este chiar roz. Într-un interviu recent, Jayden a declarat că este încrezător că relația cu mama lor se poate îmbunătăți odată cu trecerea timpului. De asemenea, adolescentul a explicat de ce el și fratele lui nu au fost la nunta lui Britney cu cu Sam Asghari.

Jayden, despre relația cu mama lui, Britney Spears

Jayden a declarat în noul său interviu că nu simte „niciun fel de ură” față de mama sa, Britney Spears, și că se așteaptă să repare relația lor. Jayden, în vârstă de 15 ani, a vorbit despre emoțiile pe care le are față de mama sa într-un interviu cu regizoarea Daphne Barak, care a fost prezentat într-un articol din Daily Mail.

Cred 100% că se poate rezolva. Doar că va fi nevoie de mult timp și efort. Vreau doar ca ea să se îmbunătățească din punct de vedere mental. Când se va face bine, chiar vreau să o văd din nou„, a declarat Jayden.

Într-un mesaj trimis direct lui Britney, Jayden a spus: „Te iubesc mult, sper la ce e mai bun pentru tine. Poate într-o zi vom putea sta așa și vom vorbi din nou”.

SMURFS 2 PREMIERES IN LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În timpul interviului, Jayden a explicat de ce el și fratele său, Sean Preston, în vârstă de 16 ani, nu au participat la nunta mamei lor cu Sam Asghari.

Nu era un moment potrivit pentru a merge. Nu spun că nu mă bucur pentru ea. Mă bucur foarte mult pentru ei, dar nu a invitat întreaga familie și apoi, dacă ar fi fost vorba doar de mine și Preston, nu văd cum s-ar fi putut termina situația în termeni buni”, a spus Jayden.

Jayden a vorbit despre cum a fost să crească alături de mamă celebră.

Era un televizor la care apăreau toți acei oameni și apărea și ea cântând și dansând pe scenă, iar când am văzut asta am zis: „Wow, sunt o mulțime de oameni” și mi-am dat seama cât de faimoasă era și cât de mult succes are ca persoană și asta m-a inspirat”, a spus el.

Britney Spears a dansat la nuntă în lenjerie intimă cu diamante. Reacția fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Jayden, despre cum folosește mama lui social media

Deși Jayden este descris ca fiind „extrovertit” în articolul din Daily Mail, el a spus că fratelui său, Preston, „nu-i plac camerele de filmat”. „I-a cerut mamei noastre să nu-i posteze fotografiile, iar ea a făcut-o oricum. Așa că situația nu a decurs bine„, a spus Jayden. El a menționat, de asemenea, că Britney părea să-l prefere pe el în locul lui Preston.

„Cred că mama s-a luptat să ne acorde atenție amândurora și să ne arate dragoste în mod egal și nu cred că i-a arătat suficientă dragoste lui Preston și mă simt foarte prost pentru asta. Amândoi am trecut prin atât de multă presiune în trecut încât acesta este locul nostru sigur acum, pentru a procesa toate traumele emoționale prin care am trecut pentru a ne vindeca, pentru a ne vindeca starea mentală”, a spus Jayden. „Mă simt vinovat, așa că sunt acolo pentru el”, a spus el, adăugând că „mama s-a purtat mai bine cu mine”.

Jayden a vorbit și despre modul în care mama lui folosește rețelele sociale.

„Social media o ajută… Așa că, dacă asta vrea să facă, nu o voi urî pentru asta. În același timp, ea ar trebui să ajungă să realizeze orice o împiedică să-și iubească familia„, a mai spus el. „Este aproape ca și cum ar trebui să posteze ceva pe Instagram pentru a atrage atenția. Acest lucru durează de ani și ani și ani și ani și există o mare probabilitate ca acest lucru să nu se oprească niciodată, dar sper pentru mine că ea se va opri”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton