Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Cristi Brancu a împlinit 11 ani. Tudor a fost sărbătorit la Viena, orașul în care s-a născut. EXCLUSIV

Fiul lui Cristi Brancu a împlinit 11 ani. Tudor a fost sărbătorit la Viena, orașul în care s-a născut. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Pe 1 august, fiului lui Cristi Brancu a împlinit 11 ani și a avut parte de o zi plină de surprize și cadouri. Soții Brancu l-au sărbătorit pe junior la Viena, orașul în care s-a născut.

Fiul lui Cristi Brancu, prezentatorul  emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, s-a întors după 11 ani în locul în care s-a născut. “De ziua lui am avut un program special, înainte de 12 noaptea ne-am plimbat cu trăsura, pe 1 august am fost la Stephansdome și i-am mulțumit lui Dumnezeu că suntem sănătoși. Apoi, Tudor a vrut să își petreacă ziua la Prater. Așa că am plecat în aventură iar seara am ieșit la cină în 3”, spune Cristi Brancu.

De ziua lui, Tudor a primit multe cadouri, a vizitat casa în care a locuit după naștere și a avut parte și de un telefon complet neașteptat. “Tudor este fan 3 Sud-Est iar Laurențiu Duță l-a surprins complet: l-a sunat și au cântat împreună De ziua ta”, mai povestește Cristi Brancu.

zi-nastere-tudor-brancu-la-viena-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine face temele cu Tudor

Cu o experiență de peste 30 de ani în presa mondenă, Cristi Brancu este deja un expert în vedete, iar televiziunea este a doua lui casă, la propriu și la figurat. Căci în emisiunea sa de la Prima TV, „Exclusiv VIP”, apar și Oana Turcu Brancu, soția, dar și fiul, Tudor, amândoi având rubricile lor stabile. La fel de precis sunt stabilite și lucrurile acasă, în ce-l privește pe junior.

„Aici, lucrurile sunt bine împărțite. Româna și matematica o au ca profesor titular pe bunica lui Tudor, Mimi. Sportul, pe bunicul Tuți. Ambii profesori la bază. Cristi este cel care se ocupă de engleză, iar tot ce înseamnă dezvoltare personală ține de mine”, ne-a povestit Oana recent.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton