Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Dani Oțil a împlinit un an! Ce imagine adorabilă a publicat prezentatorul TV cu micuțul

Fiul lui Dani Oțil a împlinit un an! Ce imagine adorabilă a publicat prezentatorul TV cu micuțul
7

de Roxana Mirea,

Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția lui, Gabriela Prisăcariu. Din iubirea celor doi, a venit pe lume un băiețel, Luca Tiago. Astăzi, 9 septembrie 2022, fiul lui Dani Oțil a împlinit un an. Prezentatorul de la Antena 1 a publicat, cu această ocazie, o imagine adorabilă cu cel mic.

Fiul lui Dani Oțil a împlinit un an

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a împlinit un an! Prezentatorul emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat, cu această ocazie specială, o imagine adorabilă cu Luca Tiago. „Primu an deja a trecut”, este mesajul pe care Dani Oțil l-a scris în dreptul fotografiei emoționante.

Internauții s-au grăbit să îi transmită micuțului toate gândurile lor bune, cu ocazia aniversării lui de un an. „Mulți ani fericiți, să fie sănătos și multe bucurii alături de cei dragi”, „Doamane, ce poză frumasa! Așa copil frumos!”, „La multi ani frumosi, dulceață de copil”, „La multi ani fericiți, copil adorabil!!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

În plus, Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, care este nașul de cununie al lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, a publicat și el imaginea distribuită de Dani cu Luca Tiago și a transmis urmărorul mesaj: „Doamnelor, pregătiți-vă. Acesta este Tiago.”

12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul lui

Acum câteva zile, Dani Oțil i-a transmis un mesaj emoționat fiului său, Luca Tiago. Prezentatorul de la Antena 1 privește cu melancolie spre viitor și se gândește la relația pe care o va avea cu micuțul lui atunci când acesta nu va mai fi un copil, ci un adult în toată firea. Dani Oțil spre că fiul lui îl va suna des atunci când va părăsi cuibul.

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani sa fim siguri că mă mai suni.

Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cât aveam eu acum 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar…

Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Eu nu o să te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat.

Dar tu sună-mă la sfârșit de vară să refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt… io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine.

Sper sa îți fiu până atunci sprijin.

Las poza asta aici… Ca într-o sticlă. Pana pe 2042…”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton