Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fiul lui David Beckham, Brooklyn, și-a amânat nunta și va semna un contract prenupțial

Fiul lui David Beckham, Brooklyn, și-a amânat nunta și va semna un contract prenupțial

de Redactia Tvmania

Fiul lui David și Victoria Beckham, Brooklyn, a decis să amâne nunta programată pentru anul viitor. Mai mult, el și logodnica sa, Nicola Peltz, au întocmit un acord prenupțial pentru a-și proteja averea după ce vor deveni soț și soție, informează DailyMail. 

Conform aceleiași publicații contractul prevede ca în cazul în care cei doi vor divorța să părăsească căsnicia cu bunurile pe care le-au adus fiecare, inclusiv proprietățile. În timp ce familia Beckham are o avere estimată la 335 milioane de lire sterline, familia Nicolei are o avere estimată la 1,1 miliarde de lire. Este așadar de la sine înțeles motivul pentru care tinerii vor semna contractul prenupțial. 

 „Decizia lui Brooklyn și a Nicolei de a semna contractul a fost în întregime reciprocă. Din cauza unor experiențe neplăcute tinerii au considerat că este mai bine așa, iar familia Beckham este încântată pentru că Nicola îl iubește pe Brooklyn pentru ceea ce este și nu pentru avere. Și, desigur, ea nu are nevoie de banii lui pentru că are o carieră de succes.  Nu e complicat. Practic, în cazul puțin probabil al unei despărțiri, ambele părți vor părăsi căsătoria cu ceea ce au pus în ea. Aceasta include active și proprietăți”, a spus o sursă pentru DailyMail. 

Deli nunta era programată, potrivit The Mirror, pentru luna septembrie a anului viiitor, cei doi au amânat evenimentul pentru anul 2022. 

„În această săptămână, Brooklyn le-a spus prietenilor săi că au decis să amâne nunta, deoarece este prea riscant. Nu își doresc presiunea de a planifica și amâna din nou și nu vor limite la numărul de invitați. Va fi o nuntă intimă de familie, iar  sora cea mai mică a lui Brooklyn, Harper, de nouă ani, va fi „domnișoara de onoare principală”, a spus o sursă pentru The Mirror. 

Se pare că gazda evenimentului va fi chiar David Beckham, iar Victoria se va ocupa de rochia de mireasă a Nicolei Peltz. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton