Homepage  / Știri

Fiul lui Elizabeth Hurley îşi vrea mama înapoi pe ecran

Fiul lui Elizabeth Hurley îşi vrea mama înapoi pe ecran

de Redactia Tvmania

Elizabeth Hurley a declarat că fiul ei, Damian, vrea ca ea să revină la actorie pentru ca el să poată observa îndeaproape arta actoriei, ca în viitor să îmbrăţişeze şi el aceeaşi profesie, relatează femalefrist.co.uk.

Damian, băiatul rezultat în urma relaţiei dintre Hurley şi Steve Bing, o roagă în mod constant pe mama sa să îşi revitalizeze cariera de actriţă pentru că, la cei doar opt ani ai săi, el vrea să câştige experienţa de a se afla pe platourile de filmare alături de mama sa, ca să se obişnuiască cu rolul de vedetă.

“Damian adoră să fie fotografiat – de fapt adoră orice e legat de showbiz. Abia ce a scris primul lui scenariu denumit “Escape!” şi multe piese pop pe care le interpretează pe masa din living. Îşi petrece ore întregi încercând să mă convingă să revin la actorie ca să îl scot din şcoală şi să înveţe în rulota mea. E inutil să vă spun că asta nu se va întâmpla,” a spus Elizabeth.

Hurley, care acum este căsătorită cu omul de afaceri Arun Nayar, locuieşte într-o fermă din Gloucestershire cu familia şi este recunoscătoare deciziei de a fi părăsit lumina reflectoarelor pentru că aşa petrece mai mult timp cu fiul său.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton