Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiul lui Ștefan Bănică, pentru prima oară jurat într-o emisiune TV. Ce știm despre noul proiect

Fiul lui Ștefan Bănică, pentru prima oară jurat într-o emisiune TV. Ce știm despre noul proiect
7

de Andra Stana,

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 20 de ani, se pregătește să își facă debutul în postura de jurat într-o emisiune nou-nouță. Băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică va apărea într-un nou concurs de talente. Iată despre ce este vorba și când este premiera la TV.

Radu Ştefan Bănică, fiul cel mare al lui Ştefan Bănică (55 de ani), este noua vedetă de la TVR. Tânărul de 20 de ani va apărea în show-ul „Vedeta familiei”. El va sta la masa juriului alături de Matilda Pascal Cojocăriţa şi Elena Gheorghe, anunță click.ro.

Vedeta familiei”, noua emisiune de la TVR 1 are premiera sâmbătă, 3 decembrie 2022, de la ora 10.00.

„Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, n.r.), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a explicat Radu Ștefan Bănică.

fiul-lui-stefan-banica-pentru-prima-oara-jurat-intr-o-emisiune-tv-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Băiatul lui Ștefan Bănică a recunoscut, pentru sursa citată, că nu a mai lucrat până acum cu copiii, dar îl ajută experiența căpătată de la frații lui.

„Nu am mai lucrat până acum, însă am acasă doi fraţi mai mici (n.r.: Ana Violeta – care împlineşte la 15 decembrie vârsta de 15 ani şi este sora pe care o are din căsătoria tatălui său cu Andreea Marin şi Alexandru – în vârstă de doar 3 ani şi jumătate, care este fratele pe care îl are din actuala căsătorie a tatălui său cu Lavinia Pârva). Îmi plac copiii, aşa că îmi este uşor, cu toate că ştiu cât este de greu să le dai veşti rele”, a mai dezvăluit el.

Cu cine s-a sfătuit Radu Ștefan Bănică: „Sunt un încăpățânat”

În același timp, Radu Ștefan a mai menționat că nu l-a ajutat nimeni să ia decizia de a semna sau nu contractul cu cei de la TVR.

„Sunt un încăpăţânat, aşa că nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere”, a explicat fiul cel mare al lui Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică e în ultimul an la UNATC și se pregătește de examenul de licență. De asemenea, el are și alte proiecte.

„Am un spectacol nou, joc în „O noapte furtunoasă” (de I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Naghy, ce este găzduit de Teatrul Naţional Bucureşti, n.r.). Şi la Operetă joc într-un musical un rol principal (este vorba despre „HeartBeat – The Musical”. E un musical scris de la zero, muzică şi text, de Eduard Petru Jighirgiu, în care se cântă în proporţie de 99%”, a mai spus el.

Radu Ștefan Bănică a fost concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Radu Ștefan Bănică, 20 de ani, e băiatul lui Ștefan Bănică jr din relația cu Camelia Constantinescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton