Homepage  / Știri

Fiul lui Tom Cruise, Connor, urăşte scientologia

Fiul lui Tom Cruise, Connor, urăşte scientologia

de Redactia Tvmania

Connor Cruise (16 ani), fiul adoptat al cuplului Tom Cruise – Nicole Kidman, s-a săturat de stricteţea cu care este tratat în familia tatălui său, cu care locuieşte, scrie revista „In Touch”.

Un prieten de familie a povestit că adolescentul – care a fost văzut purtând bijuterii cu simboluri creştine (chipul lui Iisus şi cruci) – „începe să facă pe rebelul, nu-şi mai suportă tatăl şi poate nici chiar scientologia. Vrea să fie independent, dar Tom nu vrea să renunţe la controlul asupra fiului său. Connor vrea mai multă libertate, vrea să conducă o maşină şi să meargă la întâlniri”.

Se pare că tânărul are de multă vreme probleme de familie: de mic nu şi-a găsit locul în clanul Cruise şi nu a putut petrece prea mult timp cu tatăl lui, aflat mereu la filmări, astfel încât relaţia lor a fost rece.

Iar pe Nicole Kidman – care s-a mutat înapoi în Australia după divorţul de Tom – o vede rar, simţindu-se abandonat şi de ea.

„Tom e un om foarte dificil de înţeles. Aproape că îl tratează pe Connor ca pe un partener de afaceri şi nu ca pe un fiu”, a completat sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton