Homepage  / Știri

Fiul lui Woody Allen e dezgustat de relaţia acestuia cu Soon-Yi

Fiul lui Woody Allen e dezgustat de relaţia acestuia cu Soon-Yi

de Redactia Tvmania

Ronan Seamus Farrow (născut Satchel Ronan O’Sullivan Farrow) este singurul copil natural al regizorului Woody Allen dar, din cauza relaţiei tatălui său cu sora lui adoptată, Soon-Yi (actuala  soţie a lui Woody Allen), a rupt orice legătură cu el.

Ronan (24 de ani) e apropiat doar de mama lui, actriţa Mia Farrow – care a adoptat alături de Allen doi copii, având deja şase copii biologici şi adoptaţi.

„The National Enquirer” scrie că Ronan şi-a urât toată viaţa tatăl:

„Era dezgustat de Woody şi de relaţia lui cu Soon-Yi. Nu-i pasă deloc dacă Woody e mândru sau nu de el, singura persoană de care îi pasă e mama lui”, a povestit o sursă.

Ronan – geniu din copilărie, care a absolvit colegiul la 16 ani şi a terminat Dreptul la Yale la 21 şi care acum lucrează pentru secretarul de stat Hillary Clinton – a mai povestit acum câţiva ani cât urăşte toată situaţia lui familială:

„E tatăl meu şi e căsătorit cu sora mea. Adică eu sunt în acelaşi timp şi fiul, şi cumnatul lui. Asta e o eroare morală îngrozitoare. Nu-l pot vedea, nu pot avea o relaţie cu el…

Am trăit cu toţi fraţii mei adoptaţi, ei sunt familia mea. A spune că Soon-Yi nu e sora mea ar fi o insultă”, povestea el pentru „Daily Mail”.

Soon-Yi a început o relaţie cu Allen când ea avea 21 de ani şi el 55, în 1991, cei doi căsătorindu-se în 1997.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton