Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Flavia Mihășan de la „’Neatza cu Răzvan și Dani” a renunțat la carne acum un deceniu

Flavia Mihășan de la „'Neatza cu Răzvan și Dani” a renunțat la carne acum un deceniu

de Redactia Tvmania

Ca să arate impecabil, Flavia Mihășan de la „'Neatza cu Răzvan și Dani” are un stil de viaţă sănătos de mulţi ani, care înseamnă, evident, o alimentaţie corespunzătoare şi mult sport.

Flavia (32 de ani) a renunţat la carne în urmă cu 9 ani, iar decizia a fost luată fără premeditare, a povestit vedeta în revista ”TV Satelit”.

„Trebuie să recunosc că nu mi-a plăcut niciodată atât de mult carnea, deci nu mi-a fost greu să renunţ, ba din contră. Ţin minte că am văzut un documentar despre felul în care erau tratate animalele care urmau să ajungă în farfuriile oamenilor. În timp ce mă uitam la documentar, mâncam ceva cu carne. M-am uitat la farfurie cu atenţie, am împins-o din faţa mea şi cam asta a fost”.

Frumoasa colegă a matinalilor Răzvan şi Dani nu a scos doar carnea din alimentaţia ei.

„De asemenea, nu beau sucuri acidulate sau dulci. Nu-mi aduc aminte să fi terminat vreodată o doză de 250 ml de băutură carbogazoasă. Nu mi-au plăcut niciodată. Beau, în schimb, ceai fierbinte, apă, cafea. Încerc să nu mănânc cartofi prăjiţi, chipsuri şi pâine”, ne-a precizat ea.

Flavia are însă şi câteva plăceri vinovate

„Frigiderul meu conţine iaurturi cu fructe (deşi ştiu că au foarte mult zahăr), lactate, ouă, legume, salată de vinete, humus, produse apicole şi multă îngheţată”.

Flavia iubeşte mişcarea de când se ştie.

„Datorită faptului că am crescut făcând balet, dansând zilnic ani de zile, am fost tot timpul într-o formă fizică bună. În prezent, fac mişcare când am repetiţii pentru spectacole. Când simt nevoia de mai mult sport, fac un program cardio care se numeşte „Insanity”. E chiar „insane” (n.r. – Nebunesc)”, ne-a mărturisit ea.

Prezentatoarea rubricii meteo de la „’Neatza” are şi un ritual de frumuseţe de la care nu se abate, nu doar un stil de viaţă sănătos:

„Mă demachiez în fiecare dimineaţă şi seară, folosesc creme pentru faţă de zi şi noapte, merg o dată pe lună la un tratament facial, iar acasă îmi mai fac diverse măşti. De curând, am început să folosesc uleiul de cocos pentru masaj facial, gelul de aloe vera, mierea şi zaţul de cafea pentru gomaj. Pentru păr folosesc măşti cu ulei de cocos şi, câteodată, clasicul ulei de măsline”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton