Homepage  / Vedete / Vedete străine

Florence Pugh va juca în „The Maid”

Florence Pugh va juca în „The Maid”

de Redactia Tvmania

Florence Pugh (24 de ani) va juca în adaptarea pentru ecran a romanului „The Maid”, de Nita Prose, informează deadline.com. 

 

Studiourile Universal au achiziționat deja drepturile de ecranizare pentru romanul de debut al Nitei Prose, care urmează să fie lansat. Tânăra Florence Pugh, nominalizată la Oscar pentru rolul din „Fiicele doctorului March” (2019), va interpreta personajul principal din „The Maid”, pe genericul căruia va apărea și ca producătoare, alături de Josh McLaughlin și Chris Goldberg. Nita Prose (pe numele real Nita Pronovost) este vicepreședinte și director editorial al prestigioasei edituri Simon & Schuster din Canada. 

 

Despre romanul Nitei Prose, care urmează să fie publicat în 2022 de Penguin Random House în Statele Unite și Canada și de Harper Fiction în Marea Britanie, s-a spus că îmbină farmecul cărții lui Gail Honeyman, „Eleanor Oliphant Is Completely Fine”, cu misterul romanelor Agathei Christie. Acțiunea din „The Maid” se petrece la Regency Grand Hotel, unde camerista Molly are grijă să lase fiecare cameră în care face curat în stare perfectă, după ce cercetează cu mare atenție toate indiciile despre secretele murdare ale oaspeților. Toată povestea expune miezul sordid al acestui loc plin de bogăție, explorând evoluția unui personaj feminin ieșit din comun. 

 

După ce a jucat-o pe Cordelia în adaptarea pentru televiziune a piesei „Regele Lear” (2018), care i-a avut în distribuție pe Anthony Hopkins, Emma Thompson, Tobias Menzies, Jim Broadbent și Emily Watson și după nominalizarea la Oscar de anul acesta, pentru rolul secundar din „Fiicele doctorului March” (2019), Florence Pugh a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe tinere de la Hollywood. Ea a jucat un rol substanțial în „Văduva neagră”, cu Scarlett Johansson, care va avea premiera pe 7 mai 2021, și tocmai a început filmările la „Don’t Worry Darling”, regizat de Olivia Wilde, în care are unul dintre rolurile principale, alături de Chris Pine, Olivia Wilde și Gemma Chan. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton