Homepage  / Știri

Florian Ghimpu a îndeplinit dorinţa unei fetiţe la „Copiii spun lucruri trăsnite”

Florian Ghimpu a îndeplinit dorinţa unei fetiţe la "Copiii spun lucruri trăsnite"

de Redactia Tvmania

Campania „Pune-ţi o dorinţă!”, lansată de Prima TV în această primăvară, continuă să transforme visele în realitate. De această dată, Florian Ghimpu, prezentatorul “Copiii spun lucruri trăsnite”, este vedeta care i-a îndeplinit dorinţa unei fetiţe din Satu Mare.

Delia Anton are 6 ani şi este un copil „dezgheţat”, despre care mama ei spune că „este tupeistă, deloc ruşinoasă şi descurcăreaţă”. Este şi foarte sociabilă, lucru care a ajutat-o să-si facă foarte mulţi prieteni. Îi place să cânte şi să danseze şi este fan declarat al cântăreţei Corina Bud.

Delia şi-a dorit să-l cunoască pe Florian Ghimpu, prezentatorul emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite”, să vină în platoul show-ului şi să-l provoace la dans.

Dorinţa micuţei a fost îndeplinită. Florian Ghimpu a aşteptat-o la studiourile Prima TV şi a întâmpinat-o ca pe o adevărată vedetă. Fetiţa a venit însoţită de părinţi şi de fratele ei, Petrică. După ce şi-au dat mâna şi şi-au împărtăşit primele impresii, Florian i-a facut Deliei turul de onoare prin platouri. Şi pentru că era invitata principală a ediţiei ce urma să fie filmată, Delia a mers şi la machiaj. A venit apoi şi momentul filmării emisiunii. Fără emoţii, micuţa a urcat pe scaunul roşu şi i-a povestit prezentatorului vrute şi nevrute, după care l-a învăţat să danseze.

“Am reuşit prin campania “Pune-ţi o dorinţă”, de la Prima TV, să îndeplinesc dorinţa unei fetiţe minunate, care chiar este “trăsnită”, aşa cum spunea în filmuleţul pe care ni l-a trimis pe site. A fost o zi minunată, despre care, cu siguranţă, va avea multe de povestit”, a concluzionat Florian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton