Homepage  / Articole

Florian Ghimpu se… relansează în muzică!

Florian Ghimpu se... relansează în muzică!

de Redactia Tvmania

Prezentatorul emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite” de la Prima TV, revine pe piaţa muzicală cu o piesă de sărbători. După ce a activat mai mulţi ani în trupa “4U”, alături de Roxana Moşteanu şi Remus Negoşeanu, avându-l ca dansator şi coregraf pe CRBL, în 1998 Florian a pus punct capitolului muzical dedicându-se actoriei.

“Decizia de a mă îndepărta de muzică în anii facultăţii a fost greşită. Ar fi trebuit să fac orice să păstrez legătura cu această lume. Însă niciodată nu e prea târziu, aşa că am decis să încerc din nou, chiar dacă acum, faţă de anii de dinainte de 2000, e mult mai greu”, mărturiseşte Florian.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vedeta Prima TV revine în atenţia publicului cu piesa “Cântec de Craciun”.

“Împreună cu Dan Tache, am hotărât să o luăm de la capăt, începând cu această piesă de Crăciun, compusă şi orchestrată de Dan. Textul este scris de mine şi împreună cu câtiva copilaşi foarte talentaţi, încercăm să dăruim tuturor o stare minunată de sărbători. Scopul melodiei este să-i readucem pe toţi la puritatea copilăriei, să-i facem să uite şi să fugă de grijile zilnice, în care noi, adulţii, ne scufundăm şi nu realizăm că timpul trece, nu se mai întoarce şi va veni o vreme când vom regreta că am petrecut atât de mult timp plănuind, muncind ca bezmeticii, alergând după lucruri şi uitând că viaţa e mai mult decât „materialul”, e o înşiruire de stări de bine, pe care doar cei dragi ţi le pot dărui”, spune Florian.

Înregistrarea piesei a avut loc in studioul lui Dan Tache, şi a fost realizată cu sprijinul Prima TV. Micuţii ale căror voci le veţi auzi pe piesa “Cântec de Crăciun” sunt Andra şi Răzvan Gogan, Nicole Rădulescu, Mihaela Petrache, Andrei Tache şi Sara Maria Ghimpu, fetiţa prezentatorului “Copiii spun lucruri trăsnite”, de la Prima TV.

[imagebrowser id=1056]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton