Homepage  / Televiziune

Florin Borșaru, cea mai slabă farfurie de la Chefi la cuțite 2023. Gestul surprinzător făcut de Sorin Bontea

Florin Borșaru, cea mai slabă farfurie de la Chefi la cuțite 2023. Gestul surprinzător făcut de Sorin Bontea
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 30 mai 2023, iar cea mai slabă farfurie i-a aparținut lui Florin Borșaru din echipa lui Florin Dumitrescu. Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu și concurenții lui au putut să stea liniștiți după ce au obținut prima victorie din acest sezon.

Florin Borșaru, eliminat de la Chefi la cuțite 2023

În ediția de aseară, 30 mai 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu și echipa neagră au obținut prima victorie din acest sezon. Așadar, pentru prima dată, duelul s-a dat între echipa gri și echipa roșie. Concurenții au avut ca probă sosurile, însă niciun preparat nu i-a dat pe spate pe cei trei chefi. Așadar, nicio farfurie nu a primit 15 puncte.

Mihaela Zahariea, Constantin Onțu, Nina Hariton au obținut 13 puncte, în timp ce Laurențiu Neamțu și George Borsaru s-au salvat cu 12 puncte. Chiar dacă a intrat în bucătărie, George nu a scăpat de emoții, în timp ce aștepta ca fratele lui să se salveze de la eliminare. Stelian Nistor, Iustin Câmpeanu, Monica Pușcoiu au intrat în bucătărie cu 11 puncte. Adriana Stănescu și Mariana Zinner au luat 10 puncte. Luna Morgaciova și Matthew Ehsanmehr au primit câte 9 puncte.

Florin Borșaru a obținut doar 8 puncte, cel mai mic punctaj din ediția de aseară, și a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023.

„Ce a fost în capul tău?”, l-a întrebat Florin Dumitrescu pe Florin.

„Puteam să fac o grămadă de chestii, dar mi s-a blocat creierul, efectiv. Atât a mai putut creierul meu. Jur că n-am cuvinte. Sincer, sunt gol”, a spus Florin.

Faptul că Florin pleacă pentru noi e nasol pentru că face parte din nucleul echipei. Oamenii îl respectă, eu îl respect, îmi place de el, aduce un plus-valoare echipei, dar nu pot să plâng după Florin pentru că mi-a făcut o super mare greșeală”, a spus Florin Dumitrescu.

florin-borsaru-eliminat-de-la-chefi-la-cutite-2023-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Florin Borșaru, salvat de Sorin Bontea la Chefi la cuțite 2023

George Borșaru a fost negru de supărare că fratele lui a fost eliminat de la Chefi la cuțite.Du numele mai departe în concurs și nu mai fi așa nervos”, i-a spus Florin lui George atunci când l-a luat în brațe.

Apoi, a urmat un moment neașteptat. Sorin Bontea a folosit o amuletă și l-a salvat pe Florin Borșaru de la eliminare. „Florin, îmi ești foarte drag. Ai fi putut să fii mult mai atent pentru că tu ești bucătarul în această familie. Asta este pentru tine și pentru tot ce faceți voi acolo”, i-a spus Sorin Bontea lui Florin Borșaru, înainte de a-i întinde amuleta salvatoare.

Mi s-au uscat creierul, ochii, gura, inima, picioarele, mâinile… Nu puteam să vorbesc. Toată ziua de azi a fost prea grea. Prea cu de toate”, a fost reacția concurentului.

florin-borsaru-eliminat-de-la-chefi-la-cutite-2023-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Nu știu, dacă era altul, habar nu am dacă îl luam sau nu, dar pe Florin vreau să îl iau, că îmi place”, a spus chef Bontea.

„Sunt super fericit că sunt în continuare în comepetiție. Sunt super fericit că chef Bontea mi-a dat o a doua șansă. Înseamnă că oamenii ăstia chiar văd ceva în mine. Nu sunt aici să dezamăgesc. Sunt aici să-mi depășesc condiția”, a spus Florin Borșaru.

De asemenea, și George Borșaru a fost în culmea fericirii că fratele lui a fost salvat. El și Florin vor face parte acum din aceeași echipă la Chefi la cuțite 2023.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton