Homepage  / Știri

Florin Busuioc a fost premiat la Zurich

Florin Busuioc a fost premiat la Zurich

de Redactia Tvmania

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii „Vremea” din cadrul Ştirilor Pro Tv, a mers la Zurich pentru a intra în posesia premiului pentru cel mai bun prezentator al anului, premiu oferit de Societatea Europeană de Meteorologie.

Cel care aproape în fiecare zi aduce informaţii proaspete despre vreme în cadrul Ştirilor Pro TV a fost declarat cel mai bun prezentator meteo al anului, distincţie oferită de European Metrological Society (EMS) care organizează anual o conferinţă a profesioniştilor în domeniu în cadrul căreia se acordă, primtre altele, şi această distincţie.

În zilele petrecute la Zurich, prezentatorul Pro Tv a participat, alături de meteorologi şi hidrologi din lumea întreagă, la comunicări ştiinţifice pe diverse teme. „Deşi la început m-am simţit uşor stingher printre atâţia oameni de ştiinţă, m-am simţit onorat că am avut şansa de a fi printre ei. Ce-i drept, construcţia noastră, a oamenilor, ne permite să facem legături foarte rapide între noi, indiferent de subiectul de discuţie, aşa că până la urmă am fost „acceptat” şi integrat fără probleme”, a mărturisit Florin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton