Homepage  / Ultimul număr

Florin Călinescu e Tanti Florica, din 3 octombrie, la Pro TV

Florin Călinescu e Tanti Florica, din 3 octombrie, la Pro TV

de Redactia Tvmania

Actorul Florin Călinescu îşi descrie personajul din sitcom-ul omonim de la Pro TV, care debutează pe 3 octombrie, ca pe “femeia din toate timpurile” şi o româncă get-beget. Faceţi cunoştinţă cu Florica şi copiii ei.

Florica lui Florin Călinescu e o văduvă iscoditoare, care-şi iubeşte cei cinci copii ca pe ochii din cap, în cel mai nou serial Pro TV. Iată ce ne-a povestit actorul despre revenirea sa pe micile ecrane.

Rolurile în travesti nu sunt, bănuim, cele mai comode. Cum v-aţi pregătit pentru a intra în pielea Floricăi?

Se spune că cei din zodia taurului au o latură feminină dezvoltată, dacă e să amintesc şi asta. Din punct de vedere al actorului, nu e atât de greu să joci o femeie sau pe Hamlet. Mi-a fost cu adevărat greu să intru în sutienele ei, în ciorapii ei, să-mi pun cerceii ei, să mă machiez şi să îmbrac rochiile ei. Îmi dau seama acum cât e de complicat să fii femeie. Cele născute aşa, probabil au asimilat toate lucrurile astea de-a lungul devenirii lor şi nu li se mai pare o povară. Dar abia acum înţeleg de ce noi, bărbaţii, trebuie să aşteptăm atât de mult o femeie să fie gata. Şi după ce e îmbrăcată, se schimbă, şi după ce e încălţată, se descalţă şi după ce e machiată îşi reface machiajul…

Citeşte textul integral în revistă!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton