Homepage  / Știri

Florin Călinescu și Loredana Groza, invitații Mondenilor, la Prima TV

Florin Călinescu și Loredana Groza, invitații Mondenilor, la Prima TV

de Redactia Tvmania

Florin Călinescu și Loredana Groza sunt invitați în ediția de azi a emisiunii “Mondenii“, difuzată de Prima TV începând cu ora 20.30.

Mondenii

Loredana va juca rolul de instructor de fitness şi pe cel al soţiei lui Dan Negru, într-o parodie a emisiunii “Vrei să fii milionar”, iar la finalul emisiunii va cânta împreună cu Mondenii piesa “Lumea ta”.

Florin Călinescu va interpreta rolul Naşul cel Mare, la care cei cinci Mondeni vor veni să ceară câteva sfaturi pentru succesul în televiziune. De asemenea, acesta va mai juca într-un scheci care, însă, rămâne o surpriză.

Master Chef, diseară la „Mondenii”

V-aţi gândit cum ar arăta show-ul Master Chef la voi acasă? V-aţi imaginat vreodată cum ar fi să vă treziţi cu cei trei juraţi în propria bucătărie?

Un tânăr era să facă infarct când în toiul nopţii, buimac de somn şi infometat, s-a trezit cu chefii Sorin, Florin şi Cătălin în bucătăria lui. Omul vroia să-şi încâlzească două-trei felii de pizza la cuptorul cu microunde, când a fost întrebat de cei trei ce dish a pregătit.

Bărbatul nu a înţeles imediat întrebarea, însă, când au început juraţii să-i spargă farfuriile de la mămica, s-a trezit instant şi le-a alcătuit reprejor un dish foarte special. Două felii de pizza, veche de două zile, pe care le-a încălzit la cuptor.

Cum a pregătit dish-ul şi ce părere au avut juraţii, aflaţi urmărind Mondenii, marţi, 29 aprilie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Urzeala tronurilor de la Cotroceni, marţi seară, la “Mondenii”

Până la alegerile presidenţiale nu mai este mult, însă lupta pentru tronul de la Cotroceni se dă de ceva vreme. “Mondenii” de la Prima TV v-au pregătit o parodie după “Urzeala tronurilor”, în care vă arată exact cum stau lucrurile.

Traianis Băsescu şi piticul său credincios, Tyronne Boc, se pare că au zilele numărate.

Victor Viorel Joffrey şi enucul Dan Varanys abia aşteaptă să pună mâna pe regat şi să se aşeze confortabil pe tron. Numai că, fostul lor aliat e acum de partea actualului împărat.

Crinis Antonescus, Căpitanul Gărzii de Noapte Bună, are aspiraţii mari. Din păcate şi oboseala este tot mare şi n-ar fi de mirare să adoarmă pe drum sau chiar la înfiinţare. Şi dacă tronul nu este rebatabil şi nu se face pat, va renunţa singur la mandat.

În luptă, însă, intră neînfricata Elenis Udrearian, cu ouţele magice de la Cocoş, care vrea şi ea tronul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton