Homepage  / Vedete româneşti

Florin Dumitrescu, declarație superbă de dragoste pentru soția lui. Au împlinit 8 ani de la nuntă

Florin Dumitrescu, declarație superbă de dragoste pentru soția lui. Au împlinit 8 ani de la nuntă
9

de Roxana Mirea,

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, au împlinit astăzi, 7 iunie, opt ani de la nuntă. Din iubirea celor doi, au venit pe lume două fetițe: Ava și Mia. Cu ocazia aniversării nunții lor, Cristina și Florin Dumitrescu au publicat imagini suberbe din ziua în care și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Pe de altă parte, juratul de la „Chefi la cuțite” i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soției lui.

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, împlinesc 8 ani de la nuntă

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, se iubesc ca în prima zi, iar astăzi, 7 iunie, aniversează opt ani de la nuntă. Cu această ocazie specială, cei doi au publicat mai multe imagini emoționante din ziua cea mare. Pe de altă parte, Florin Dumitrescu i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste Cristinei, cerând-o încă o dată în căsătorie.

Una dintre cele 3 cele mai fericite zile din viata mea. Pe 7 iunie 2014 am dansat la nunta noastra, pe All of Me, am avut o nunta zic eu perfecta, muzica buna, prieteni si familia aproape. Nu o sa uit niciodata cand am vazut-o in rochia de mireasa in usa bisericii, m-a impresionat frumusetea ei, eleganta si stralucirea. Ce e misto, e ca sentimentul nu a disparut deloc, iar cine zice ca dragostea dureaza doar 3 ani, nu ne cunoaste pe noi doi. Asa ca, draga mea, te mai mariti o data cu mine?”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Florin-Dumitrescu-si-sotia-lui-Cristina-implinesc-8-ani-de-la-nunta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cristina Dumitrescu a publicat și ea o serie de imagini de la nuntă, alături de un mesaj simplu, dar cu o semnificație puternică.

8 sau ♾ @chefflorindumitrescu #aniversare #8ani #nuntanoastra #iubire #familie #noi”, a scris soția lui Florin Dumitrescu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton