Homepage  / Televiziune

Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin la “Te pui cu blondele?”

Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin la “Te pui cu blondele?”

de Redactia Tvmania

Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 20.30, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin, în platoul quizz-show-ului prezentat de Dan Negru, să se confrunte cu cele 50 de blonde pe teme de cultură generală.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_111215_Blonde_0004

Și nu doar la asta se va rezuma întâlnirea dintre cele două tabere, miercuri, la “Te pui cu blondele?”. Cei trei chefi le vor arăta blondelor câteva trucuri din bucătărie, le vor povesti ce au gătit pentru celebritățile lumii și ce preparate ciudate au mâncat ei înșiși, de-a lungul timpului.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_111215_Blonde_0008

Cum să faci cel mai bun pește la grătar, cum să pregătești cea mai aromată cafea, cum decojești ușor roșiile și cartofii sau cum pregătești rapid un mic dejun delicios, toate acestea vor fi dezvăluite de Florin, Cătălin și Nicolai miercuri, la “Te pui cu blondele?”. Întrebarea-vedetă a ediției le va fi adresată blondelor și celor trei chefi de către Liana Stanciu.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_111215_Blonde_0020

Care dintre cele două tabere va avea câștig de cauză în confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 13 decembrie, de la ora 20.30, în cea de-a doua ediție “Te pui cu blondele?”, din cel de-al șaptesprezecelea sezon.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton