Homepage  / Articole

Florin Dumitrescu: „Sunt misogin în bucătărie”

Florin Dumitrescu: „Sunt misogin în bucătărie”

de Redactia Tvmania

Florin Dumitrescu (24 de ani), simpaticul jurat de la „MasterChef” (Pro TV) recunoaşte, pentru „TVmania” care apare pe piaţă luni, 23 aprilie, că e convins de un lucru: bărbaţii se pricep mai bine la gătit.

Juratul de la „MasterChef” îşi şi argumentează preferinţa pentru bucătarii-bărbaţi. „Sunt mai misogin de fel în bucătărie, nu accept femeia în bucătărie, pentru că nu are aceeaşi rapiditate, nu este la fel de concentrată ca un bărbat şi se caliceşte, să nu pună din aia, din aia, încearcă să găsească nişte improvizaţii mai ieftine”.

Cu toate astea, Florin Dumitrescu spune că i-a tratat în mod egal pe concurenţii de la show-ul de la Pro TV, al cărui câştigător s-a desemnat deja, el fiind ţinut secret până la sfârşitul lunii mai.

Cu toate acestea, celebrul chef o lasă pe iubita lui, Cristina, să intre acasă în bucătărie şi nu comentează niciodată rezultatele muncii ei. Mănâncă orice şi nu se bagă niciodată cu indicaţii preţioase. „Eu acasă nu fac figuri la mâncare, dacă este ceva care nu iese bine îl repar şi mănânc, indiferent cine-mi găteşte – mama, iubita, mama iubitei – eu mănânc. Pentru că respect mâncarea.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton